Infocompromís 28 de juliol

  

293-  28| juliol | 2017

C/ Sant Cristòfol, 10 |
664 376 321
(despatx Grup Municipal)
bloc.oliva@gmail.com

Les obres d’urbanització d’Aigua Blanca IV ja tenen data de reinici: dilluns, 4 de setembre de 2017

 

Després de quasi 10 anys de paralització, les obres d’urbanització del sector Aigua Blanca IV de la platja d’Oliva estan en condicions de ser represes. La data fixada per al seu reinici és el primer dilluns del mes de setembre, dia 4, immediatament acabada l’època estiuenca. Les obres del sector van començar en novembre de…

28 juliol 2017Més…

Obres i Serveis porta a terme la reforma i adequació de la Ronda Sud, per reforçar la seguretat dels usuaris

  Des de la Regidoria d’Obres i Serveis, que dirigeix Blai Peiró, s’han realitzat actuacions per millorar la seguretat dels usuaris de l’avinguda de l’Agermanament, com ara reforçar el ferm del vial i condicionar la zona esportiva. S’estan realitzant tasques com ara instal·lar una tanca de doble onda a la corba de l’avinguda de l’Agermanament, amb…

28 juliol 2017Més…

Oliva instal·larà tres parcs canins, després d’una enquesta de participació ciutadana

         

Oliva instal·larà tres parcs canins al llarg i ample del seu territori, una iniciativa que fa molt de temps que s’està gestant i que, si tot va segons el previst, a finals d’any ja podran disfrutar d’ella els animals de companyia i els seus propietaris. La regidora de Salut Pública, Imma Ibiza, ha declarat que…

27 juliol 2017Més…

Oliva cap a l’eficiència energètica

  Oliva posa en funcionament un Sistema d’Informació i Gestió d’Energia (SIE). Aquesta nova plataforma telemàtica aporta dades sobre els consums energètics, tant en edificis municipals com en l’enllumenat públic, i el seu equivalent en emissions de CO2. La regidora de Medi Ambient, Imma Ibiza, destaca que, amb la finalitat de mitigar els efectes provocats pel…

27 juliol 2017Més…

L’Ajuntament d’Oliva acabarà el seu endeutament bancari en gener de 2018

    Amb les últimes amortitzacions anticipades previstes, l’Ajuntament d’Oliva reduirà el seu deute bancari a un milió d’euros, el menor de la seua història. Arribarà, amb total seguretat, a l’endeutament zero el gener de 2018 Això suposarà un estalvi per a la ciutadania d’uns 372.056 euros anuals en interessos. I permetrà assolir majors inversions i serveis,…

26 juliol 2017Més…

Cultura posa en marxa en el mes d’agost la iniciativa gratuïta ‘Cinema als barris’

   

Durant tres dimecres del mes d’agost, els veïns de Sant Francesc, de Sant Roc i del Pinet podran gaudir d’una cartellera amb pel·lícules per a tots els públics que s’emetran a l’aire lliure a partir de les 22.00 h La campanya s’uneix a propostes ja consolidades com les ‘Llegendes del Pinet’, que potencien la participació…

26 juliol 2017Més…

Oliva participa en la campanya de sensibilització ‘Per unes platges sostenibles’ de la Diputació de València

Diferents municipis de la comarca han participat en la campanya de sensibilització i consciència ambiental “Per unes platges sostenibles” de l’Àrea de Medi Ambient de la Diputació de València. Concretament Oliva ha format part de la trobada amb més de 100 alumnes matriculats, entre l’Escola d’Estiu organitzada pel Departament de Benestar Social i els cursos…

25 juliol 2017Més…

El guitarrista internacional Toni Cotolí obri el cicle ‘Música a la Mar’

El cicle seguirà diumenge a l’Església del Carme amb l’Orfeó Josep Climent i la històrica Rondalla d’Oliva El guitarrista Toni Cotolí, un dels màxims referents de la música de guitarra contemporània, acompanyat en l’escenari de Gloria Aleza i el seu cello, obriran la segona edició del cicle ‘Música a la Mar’ amb un concert eclèctic, que…

25 juliol 2017Més…

S’obri el període d’avaluació del projecte europeu EDUSI

  L’Agenda Local 21 convoca una reunió informativa el dilluns 24, a les 19.30 h al Saló de Plens de l’ajuntament, on s’explicarà el projecte en la seua globalitat A partir del pròxim dilluns, 24 de juliol, s’obri el període d’avaluació del projecte Estratègia Desenvolupament Urbà, Sostenible i Integrat que l’Ajuntament d’Oliva presentarà en la pròxima…

19 juliol 2017Més…

El cicle ‘Música a la Mar’ refresca l’estiu a la platja d’Oliva
  A l’estiu la programació cultural no s’atura i continua amb el cicle ‘Música a la Mar’, que començarà el pròxim divendres 28 de juliol amb el guitarrista internacional Toni Cotolí El regidor de Cultura i Música, Enric Escrivà, ha presentat la segona edició del cicle ‘Música a la Mar’, programa de concerts que acostarà la…

18 juliol 2017Més…

La Regidoria d’Obres i Serveis està portant a terme la reforma, adequació i millora dels parcs i jardins de la platja d’Oliva  
El passat mes de maig, des de la Regidoria d’Obres i Serveis, que dirigeix Gabriel Oltra, es van iniciar les tasques de revisió dels parcs i jardins de la platja d’Oliva, on es va observar una necessitat de reforma en molts d’ells. Així doncs, ja s’està treballant en les zones de Canyades i Bomba, netejant…

18 juliol 2017Més…

 

El portal web de l’Ajuntament d’Oliva s’adapta a la normativa de transparència i incorpora noves aplicacions i canvis organitzatius

La nova pàgina incorpora un apartat de transparència on es pot trobar tota la informació per matèries, l’organització departamental i la nova aplicació Oliva Oberta amb indicadors estadístics que aporten informació visual al ciutadà En un moment de canvi, de reflexions sobre el paper que juguen les institucions públiques i el desenvolupament sostenible de les…

17 juliol 2017Més…

Informa’t i apunta’t

Nous horaris de l’ECOPARC.

AGENDA

Agenda de Turisme

Per vore tota l’agenda i en altres idiomes:
http://oliva.es/arees/economia/turisme/events-turistics/

Cinema a l’Olímpia

Preus:
Dissabtes i diumenges (adults): 5€, i xiquets: 4€
Dimarts (dia de l’espectador) i dijous V.O. :3.5€ (llevant de vespres de dies festius i festius)

Sopar al CPC- Dissabte 29 de juliol.

Música a la Mar- Del 28 de juliol al 18 d’agost.

    

Acco Voramar- 29 de juliol, 5 i 12 d’agost.

Camí de l’Alba- Diumenge 30 de juliol.

Cinema als barris.

Dia del Sereno- Divendres 4 d’agost.

Sopar a Sant Roc- Dissabte 12 d’agost.

Moros i Cristians 2017


Xarrada a Xeresa- Dilluns 31 de juliol.

Concerts al Monestir de Sant Jeroni de Cotalba.

Activitats a Bolomor

II Circuit de curses populars Safor-Valldigna.
Samarretes: Som Safor
Amics i amigues de Compromís:

Tenim samarretes per fer comarca. “Som Safor”

El preu,  10€.

Si estàs interessat/ada envia’ns la quantitat i les talles
( S, M, L, XL…) al correu: bloc.oliva@gmail.com

I nosaltres te les fem arribar.

Salutacions

https://compromis.net/transparencia/un-govern-que-compleix

Ferri: “S’han d’acatar les sentències, però estem obligats a defensar la nostra autonomia, la democràcia i la igualtat del valencià”

   

EDUCACIÓ I CULTURA
27 DE JULIOL DE 2017 | 1 COMENTARI

“No compartim el raonament del TSJ que situa al valencià en …

Més…

 

Compromís no renunciarà a exigir el deute històric al Govern central

  ECONOMIA I OCUPACIÓ
27 DE JULIOL DE 2017

La coalició Compromís s’ha mostrat insatisfeta davant l’informe que ha fet públic la Comissió d’Experts per a la reforma del model de finançament autonòmic durant el Consell de Política Fiscal i Financera. Clara Ferrando, que ha acudit a la reunió en la seu del Ministeri d’Hisenda a Madrid…

 

 

Més…

LIBERTAT I IGUALTAT27 DE JULIOL DE 2017

Compromís registra un vot particular Compromísal Pacte d’Estat contra la violència masclista

LLIBERTAT I IGUALTAT26 DE JULIOL DE 2017

Àlvaro: “No és de rebut que TVE parle de beixamel mentre altres TV emeten la declaració de Rajoy sobre Gürtel”

LLIBERTAT I IGUALTAT25 DE JULIOL DE 2017

Ferri: “Exigim a Rajoy que deixe d’atacar la nostra autonomia i es pose a treballar per canviar el sistema de finançament”

LLIBERTAT I IGUALTAT25 DE JULIOL DE 2017

Compromís valora emetre un vot particular al Pacte d’Estat contra la violència masclista

 

Més notícies a l’arxiu

Per llegir més, punxa als enllaços o ves a:

http://compromis.net/

 

Els vídeos de la setmana

 

Joan Baldoví – Roda de premsa declació de Rajoy #Gürtel

 

Puchades: “El PP posa pals a les rodes per evitar que el valencià siga una llengua d’ús normal”

Mónica Oltra: “Hemos abierto más de 800 aulas entre públicas y privadas concertadas”

s vídeos…

 

 

 

 

Arxivat en: Infocompromís

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *