El resultat del sorteig de la campanya “Comprar a Oliva té premi”, amb un premi diari de 50 euros, corresponent a la setmana del 16 al 20 de novembre i celebrat en públic a la oficina de turisme d’Oliva, el dissabte dia 21, és el següent: els compradors agraciats amb un val de compra de 50 € han estat: Vicenta Orengo de Gandia, Rosa Castelló, Xelo Far, Trini Noguera i Mª Carmen Sanchis d’Oliva, que van efectuar les seues compres i van emplenar les seues participacions, respectivament, en els establiments associats Pepe Garcia Mobles, Joieria Joan Molió, Navalón, Sabates Sòria i Espai Bio Temàtic.

Les paperetes premiades han estat extretes entre un total de 5.800 emplenades en els comerços associats. El nombre de participacions arreplegades en la penúltima setmana de la campanya ens indica l’acceptació que té la campanya de dinamització comercial “Comprar a Oliva té premi”, entre comerciants i clients de tota la comarca en els comerços associats a ACCO.

El sisè i últim sorteig serà el dissabte 28 de Novembre de 2009.