El departament de Turisme col·labora amb l’IES Gregori Maians d’Oliva dins del seu cicle formatiu “Conducció d’activitats fisicoesportives en el medi natural”

Hui dijous, 11 de febrer, un total de 20 alumnes han rebut la segona de les xerrades informatives a càrrec de la tècnica del departament de Turisme d’Oliva.

La xerrada ha consistit a informar els alumnes sobre el funcionament de la xarxa Tourist Info i les diverses possibilitats per tal de practicar cicloturisme, senderisme i rutes a cavall al municipi d’Oliva. Així mateix, aquesta també ha servit per tal d’orientar sobre les sortides professionals del turisme.

Des del departament de Turisme d’Oliva “pensem que es tracta d’una col·laboració molt positiva per a la formació de futurs professionals del sector turístic” senyalava el regidor valencianista, Pau Pérez.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *