Des de fa mesos l’Associació de Comerciants d’Oliva, conjuntament amb la Delegació de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva treballen en el llançament de la targeta de fidelització “OLIVA COMERÇ”.

La targeta i tota l’operativa que hi ha al darrere és possible gràcies a un conveni que l’Associació ha signat amb la Caixa d’Estalvis i Pensions de Barcelona “La Caixa”, este matí, a les oficines de la Regidoria de Comerç (AFIC).

La targeta tindrà un disseny personalitzat amb els logos i la imatge corporativa d’ACCO i del Comerç d’Oliva, i també amb el distintiu institucional de l’Ajuntament d’Oliva per atorgar-li un valor afegit com a tarjeta de serveis municipals.

D’esta manera, Oliva ha estat la primera ciutat de la comarca i de les comarques centrals valencianes en disposar d’este tipus de targeta, amb tot allò que este fet comporta.

Des de l’Associació, el seu President, Fernando Ferrer ha volgut agrair el recolzament rebut una vegada més des de la regidoria de Comerç, de la Corporació Municipal, i també per part de La Caixa, i ha insistit en la necessitat d’assegurar la viabilitat d’un dels sectors econòmics més importants d’Oliva, que genera al voltant de 900 llocs de treball directes.

Per la seua banda, el regidor de Comerç, Mercats i Consum, David González (BLOC), ha valorat molt positivament esta iniciativa, més encara en estos moments de dificultat extrema, ja que és més important que mai emprendre iniciatives de dinamització comercial que augmenten l’atracció de nous clients als comerços d’Oliva i fidelitzen els ja existents.