Satisfacció en la primera col·laboració interprovincial d’Educació Viària a Oliva.

El passat 30 de maig van finalitzar les cinc intervencions dels centres educatius de la ciutat de Pego (Alacant), en el Parc d’Educació Viària d’Oliva.

La Regidora d’Educació Rosanna Torres es va donar cita en les instal·lacions Olivenses amb la seua homònima Alicia Ciscar, també responsable de l’àrea d’educació del municipi alacantí, en el que es va valorar molt positivament la col·laboració duta a terme pels equips d’educació viària dels respectius municipis.

Les dos responsables municipals van coincidir en agrair la labor i la formidable suma d’experiències educatives dels monitors d’educació viària, així com als Caps d’ambdós Cossos policials que van voler compartir en eixe matí, l’última jornada sobre seguretat viària d’esta experiència pionera.

Els alumnes de 6t de Primària dels Centres Educatius, Sant Antoni, Ambra, Rosalia Bondia i Carolina Sala, van realitzar les pràctiques en bicicletes al parc de trànsit com a colofó al treball desenrotllat en els col·legis Pegolins.

Rosanna Torres, va animar a continuar les bones pràctiques en els pròxims anys, destacant estar obertes les portes del nostre parc de trànsit, per a este tipus de col·laboracions educatives en matèria de seguretat viària escolar.

Arxivat en: Cultura i Educació, seguretat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *