La Biblioteca Tamarit d’Oliva posa a disposició dels usuaris llibres no incorporats al fons públic provinents de donacions particulars

El Servei de Biblioteques d’Oliva oferirà del 23 al 31 d’octubre de 2009 la possibilitat als seus usuaris d’adquirir gratuïtament llibres provinents de donacions particulars a les biblioteques d’Oliva i que no han passat a formar part del seu fons. És tracta d’exemplars donats per ciutadans anònims que per comptar ja amb còpia al fons de la biblioteca o per motius diversos no s’han incorporat finalment al fons d’accès públic i per això, amb consentiment dels propietaris, es posaran a l’abast de la ciutadania en general.

Amb aquesta iniciativa, la Regidoria de Biblioteques d’Oliva, que dirigeix la regidora del BLOC Rosanna Torres, vol contribuir a donar una segona vida als llibres donats i fer palés com periòdicament són molts els amants del llibre del poble que donen part dels seus fons al catàleg públic del Servei de Biblioteques d’Oliva.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *