Premis de “La millor cuina del mercat… la teua!”

La Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, junt amb l’Associació del Mercat Municipal d’Oliva, van lliurar el passat dissabte, 27 de febrer, els premis del concurs de receptes de cuina dins de la campanya “La millor cuina del Mercat… la teua”.

En total, es van presentar 142 receptes a aquest concurs de les quals les guanyadores van resultar les següents:

· Premi dinar o sopar en restaurant d’Oliva: “Guisado de ternera con caracoles” d’Isabel Navarro Rocher.

· Premi dinar o sopar en restaurant d’Oliva: “Bacalao con Berenjena, aceite, pimentón y almendra laminada” de Mercedes Navarro París.

· Premi cistella de productes del Mercat: “Paella amb carabassa i aladroc” de Rosa Pàrraga Gisbert.

· Premi cistella de productes del Mercat: “Pastel de Naranja” de Teresa Escrivá Savall.

Els premis van ser entregats pel regidor de Comerç, Mercats i Consum, David González, la presidenta de l´Associació del Mercat Municipal, Tere Gómez, el president de Gastroliva, Paco Oltra i pel director del CDT de Gandia, Antonio Crespo. El jurat del concurs ha estat composat per venedors del propi Mercat Municipal, professionals de la restauració d´Oliva i representants del CDT comarcal de l’Alquería del Duc.

Una vegada finalitzada l’entrega de premis, el Mercat Municipal va acollir unes demostracions de cuina en directe on es van elaborar les quatre receptes guanyadores del concurs a càrrec de alumnes i un professor del CDT de Gandia.

El Mercat Municipal acollirà el proper 13 de març un altra sessió de cuina en directe on s’elaboraran algunes de les receptes que es van presentar al concurs.

A més a més, la campanya finalitzarà amb l’edició d’un llibre amb receptes seleccionades del propi concurs que podrà adquirir-se al Mercat Municipal a un preu mòdic, els beneficis del qual aniran destinats a finalitats benèfiques.

“Aquesta és una campanya innovadora que tindrà la seua finalització al mes d’abril. Des del Departament de Comerç, Mercats i Consum pretenem amb esta sèrie d’activitats dinamitzar comercialment el nostre Mercat Municipal, consolidar-lo com a referent del comerç d’alimentació, potenciar el comerç de proximitat, promoure els productes propis i la responsabilitat social corporativa del Mercat destinant part de la campanya a ajudar els més necessitats” comentava el regidor, David González.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *