L’acte central del BLOC, celebrat el dimarts 14 al teatre Olimpia , va despertar molta expectació. Unes 700 set-centes persones van assistir al mitin central de campanya, on van poder escoltar les propostes del candidat a l’alcaldia, David Gonzalez.

L’acte començà a les 20:45h amb el parlament de Pepa Chesa, on va demanar el vot autonòmic per a la Coalició Compromís. A continuació va intervenir Jaume Cots com a independent i jove de la candidatura, i també a favor de trencar amb el bipartidisme. Va continuar els parlaments Rosanna Torres, actual regidora de Festes,Biblioteques i Museus, per donar pas al possible futur Alcalde d’Oliva, David Gonzalez qui va fer un repàs de les principals propostes programàtiques del BLOC per a la pròxima legislatura i va recordar la gestió duta a terme pels regidors del BLOC a l’Ajuntament, en les seues diferents àrees o departaments.

Finalment va animar a la gent a confiar i donar suport a la formació valencianista per a tindre major responsabilitat dins l’Ajuntament , ja que com digué el candidat: “Estem més preparats que mai”, en referència a l’equip que conforma la candidatura, ja que combina el bagatge de l’experiència i treball, amb la joventut, les bones idees i la proximitat.