El 28 d’abril d’enguany el Plenari de l’Ajuntament va aprovar una moció on s’acordava sol·licitar al Jutjat l’alçament de les mesures cautelars de paralització, i que els propietaris no assumisquen el sobrecost de les obres realitzades incorrectament.

El grup municipal del BLOC- COMPROMÍS ha demanat per registre d’entrada que se’ls facilite còpia de l’informe tècnic i jurídic per donar compliment als acords presos pel Plenari. A més a més, han recordat a Escrivà que els ciutadans afectats retiraren fa dos mesos una impugnació als pressupostos municipals com a conseqüència del compromís de l’Alcaldessa de donar compliment a la moció, que el seu grup també va votar favorablement.

Ara fa 2 mesos d’eixa promesa i des del BLOC es considera que ja ha transcorregut temps suficient per començar a informar als grups polítics i als ciutadans afectats sobre les solucions que van adoptar-se.

L’ alcaldessa, per la seua banda , lluny de donar explicacions raonades, l’única cosa que ha fet ha sigut respondre diguent que el BLOC no treballa en agost. Afirmació infame que aprofitem per desmentir.