El BLOC-COMPROMÍS, satisfet per la rectificació del govern local en la desafecció de les cases de mestres de la Carrasca

En el Ple Ordinari de novembre el BLOC-Compromís va realitzar la pregunta següent:
“Hem pogut vore per registre d’entrada que l’Ajuntament d’Oliva ha sol•licitat a la conselleria que quatre de les vivendes, de les antigues vivendes dels mestres, de la Carrasca siguen desafectades, per acollir a víctimes de la violència de gènere, la qual cosa és important, però  la pregunta és la següent; han consultat vostés al Consell Escolar aquesta petició? Perquè tenim també un document del mateix col•legi que demanava aqueixes instal•lacions per adaptar el centre a la nova normativa, i poder fer allí una sala multiusos, un gimnàs, etc. ja que no poden créixer per cap lloc i necessiten aqueix espai. Quan han fet aquesta petició a la conselleria, que quatre cases es transformen en cases d’acollida per a víctimes de la violència de gènere, han consultat al Consell Escolar? Perquè pensem que donada la petició reiterativa que ha fet el col•legi en múltiples ocasions, és important la consulta, si més no, al centre  la Carrasca”.


L’alcaldessa d’Oliva, Chelo Escrivá (PP), va dir que contestaria per escrit en el Ple (l’adjuntem). Per altra banda, va negar als pares que el govern haguera realitzat tal petició, tot arribant a enviar missatges al mòbil particular d’alguns pares assegurant-los que tot era una invenció del BLOC-Compromís.

Finalment, la realitat i les evidències han acabat per imposar-se una vegada més, i l’alcaldessa ha hagut de reconéixer que va realitzar la petició i ha rectificat, reconeixent que no seria convenient la utilització de les antigues cases dels mestres, en el recinte del Col•legi Públic La Carrasca, com a cases d’acollida de víctimes de violència de gènere.

Des del BLOC-Compromís estem satisfets i demanem que el govern treballe per buscar una ubicació més adequada, alhora que atenga les peticions del CP La Carrasca, una vegada siguen desafectades les cases dels mestres.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *