El BLOC JOVE busca el COMPROMÍS de la joventut de la Safor-Valldigna

El BLOC JOVE està preparant un congrés obert a la participació de simpatitzants i orientat a enfortir un marc comú de treball amb la resta de joves de Compromís.

Presenten la web mescompromis.com on els interessats poden fer arribar les seues propostes i inscriure’s al congrés, que tindrà lloc el 18 de febrer a València.

El BLOC JOVE de la Safor-Valldigna ha animat hui els joves de la comarca a participar del nou disseny i el congrés nacional del BLOC JOVE, per caminar cap a una consolidació del projecte de Compromís.

Així, el secretari territoral del BLOC JOVE  de les Comarques Centrals Valencianes, Carles Morant i la Secretària Comarcal del BLOC JOVE, Alícia Izquierdo han explicat que s’ha volgut llençar el missatge comarca per comarca perquè consideren que cal donar l’oportunitat a tots els joves del país. “La Safor-Valldigna és una comarca destacada al país i on el BLOC i el BLOC Jove tenen una representació importantíssima, tant pel que al nombre de vots, com de regidors, militants i simpatitzants. Tenim un alcalde com el de Tavernes, Jordi Juan membre del BLOC JOVE o regidors a l’Alqueria, Ròtova o Potries, per exemple. Per això, és tan important que la veu dels joves saforencs es faça sentir”.  

Una resposta a la voluntat d’involucrar-se de la joventut.

Segons asseguren, els darrers mesos, milers de joves que han recolzat Compromís els han fet veure que esperen noves maneres de fer política. I el BLOC JOVE té un paper important a assumir en aquest procés. Per això, des de ja mateix, volen obrir-se a totes i tots els joves. I volen que siguen els joves qui decidisquen com serà el seu compromís amb el país.

“No hem de convéncer els joves perquè participen de Compromís; hem de fer Compromís amb una nova mesura: més flexible, més participativa, amb més capacitat de rebre les opinions de la gent, més democràtic…”

El VIII congrés tindrà lloc el 18 de febrer i, com a novetat,  estarà obert no només a militants, sinò també a simpatitzants del BLOC JOVE i de Compromís.

Presenten la web mescompromís.com
Mescompromís.com és el web des d’on aportar propostes i també inscriure’t al VIII Congrés del BLOC JOVE. Els simpatitzants del BLOC JOVE poden inscriure’s per participar-hi abans del 22 de gener.

Arxivat en: Comarcal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *