El BLOC-Compromís d’Oliva demana la convocatòria del Consell Local Agrari per abordar la restauració de l’edifici de la Cambra

EL grup municipal del BLOC-Compromís, s’ha mostrat preocupat per l’edifici, com pel projecte de restauració de l’edifici de la Cambra Local Agrària.

La  titularitat, així com les característiques del projecte, finançament i execució no van quedar ben aclarides en les preguntes fetes per este grup municipal a l’últim plenari de gener, pel que han demanat que es convoque el Consell Local Agrari.

L’Alcaldessa va respondre que la Conselleria d’Agricultura va passar la titularitat de l’edifici a la Conselleria de Sanitat, la qual té la intenció de cedir la titularitat a l’Ajuntament d’Oliva, per a que pase a ser el local dels llauradors d’Oliva.

Els tècnics municipals estan elaborant el projecte amb tots els treballs pressupostats per dur-lo a la Diputació, que és qui pagarà la rehabilitació de l’edifici, amb un pressupost que no excediria els 200 mil euros, com es desprèn de les contestacions de l’Alcaldessa.

Segons es va dir al plenari, el Govern Municipal es va posar en contacte amb una representació dels llauradors, assumint funcions que pertocarien al Consell Local Agrari.

L’últim Consell Agrari, i únic d’esta corporació, va tindre lloc el 23 de novembre de 2011.

La periodicitat de les sessions ordinàries no pot ser superior als 3 mesos (segons l’Article 20è del Reglament), pel que el BLOC-Compromís, considera que este seria el millor lloc per a poder debatre estes qüestions, ja que és l’òrgan col·legiat on es troben representats tots els llauradors i grups polítics i on estan dipositades les funcions per parlar este tema.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *