El BLOC-COMPROMÍS proposa mesures per millorar la informació ciutadana

En el Ple de l’Ajuntament d’Oliva celebrat ahir, entre d’altres qüestions, el BLOC-Compromís va proposar al govern municipal millorar la comunicació amb els ciutadans:

Per un costat, es va proposar que l’Ajuntament planifique amb l’empresa distribuïdora d’electricitat l’horari dels talls del subministrament, quan es produisquen per motius previsibles com ara reparacions o millores del servei, de manera que els treballs es realitzen fora de l’horari comercial i d’hores punta, per minimitzar les pèrdues als negocis comercials i d’hosteleria, així com les molèsties. En este sentit, es va proposar que l’empresa o l’Ajuntament notifiquen als veïns, per escrit i amb antelació, el dia i l’horari dels tallaments.

Igualment, també es va proposar que l’Ajuntament notifique als veïns, per escrit i amb antelació, el dia i l’horari dels tallaments de carrers de zones afectades per celebracions festives, culturals, esportives, o de qualsevol altre tipus. Ja que el sistema actual de plaques al carrer s’ha mostrat insuficient, tenint com a conseqüència nombroses denúncies als vehicles dels veïns per falta d’informació.

Vicent Canet, portaveu adjunt del BLOC-Compromís, ha manifestat que es tracta de dos accions molt senzilles, fàcilment executables i amb un cost molt baixet, que millorarien la qualitat de vida dels ciutadans. I encara que semble estrany que un Ajuntament com el d’Oliva no les aplique en l’actualitat, en algun moment haurà de començar. Per al BLOC-Compromís, estes tipus de polítiques de comunicació a la ciutadania, són bastant més econòmiques i tenen prioritat sobre altres de caire més propagandístic que informatiu, com el famós peròdic d’informació municipal, publicat per sorpresa pel govern del PP, sense consens i on les fotos de Chelo Escrivá ocupen les ¾ parts de l’espai, sense que aparega ni tan sols el número de telèfon de l’Ajuntament.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *