Entre la vila comtal i el raval morisc, un grup de turistes de València han recorregut els carrers més emblemàtics del centre històric, acompanyats per la responsable del Departament de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva.

La visita ha començat al Mercat Municipal, per dirigir-se a l’església de la Mare de Déu del Rebollet, on els han rebut amb cançons nadalenques. A la vila comtal han tingut l’oportunitat de conéixer de prop la història de la canyamel a través de carrers i places: el Molí, la Bassa, Moreres…

Després de recórrer els carrers més típics i singulars han acudit a la plaça de sant Roc, per vore una demostració de l’elaboració dels figatells, per gentilesa de la Carnisseria de Paco, al cor del raval.

La visita ha finalitzat a la platja d’Oliva on s’han traslladat per observar el paisatge dunar de les platges d’Oliva i degustar un arròs a banda al Club Nàutic d’Oliva.

“El centre històric d’Oliva és un espai de cultura i art que sorprén sempre als turistes que ens visiten” assenyalava la regidora de Turisme, Inma Ibiza.