El regidor de Comerç d’Oliva, Vicent Roig, informa que el divendres, 21 de desembre, tindrà lloc, a partir de les 21 hores, a la Casa Maians, el lliurament de premis del Concurs d’Aparadors Comercials de Nadal que organitza ACCO amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Oliva.

D’altra banda, des de la Regiduría de Comerç es recorda que este diumenge, 23 de desembre, els comerços del Centre Històric obriran durant tota la jornada per facilitar les compres nadalenques. Els comerciants han organitzat diverses activitats per als més menuts, amb animació de carrer.

Així mateix, este mateix diumenge i a partir de les 09.00 hores, els comerços ubicats al Mercat Municipal també romandran oberts. A l’interior, l’Associació de Comerciants del Mercat Municipal ha organitzat tallers per als xiquets i un castell inflable. A l’exterior, concretament a la plaça de Joan Baptista Escrivà, diverses associacions i entitats oferiran al públic productes típics d’Oliva.

“Els nostres comerciants sempre tenen el recolzament de la Regidoria de Comerç en tot allò que els faça falta. Activitats d’este tipus ofereixen la possibilitat d’apropar, encara més, el comerç local als nostres ciutadans amb l’obertura d’estos dies pròxims al Nadal” assenyalava el regidor de Comerç, Vicent Roig.