Oliva inicia la pre-temporada turística

La regidora de Turisme augura una ocupació alta, sobretot als càmpings, gràcies a la previsió de bon oratge.

Imma Ibiza destaca l’ampliació de l’oferta  amb la campanya Oliva’t.

Des de fa una setmana les infraestructures turístiques bàsiques d’Oliva ja estan enllestides per a l’inici de la pre-temporada turística. Així, s’ha instal·lat passarel·les, renta-peus, s’han obert les oficines de Turisme i la Creu Roja, etc…

La regidora de Turisme, Imma Ibiza, augura “una ocupació alta, sobretot als càmpings, una de les nostres principals ofertes. A més a més, la previsió de bon oratge per a estos dies, en consonància amb altres zones del territori espanyol, ens està beneficiant”.

Ibiza també ha recordat l’aposta que des del seu departament s’ha iniciat enguany amb la campanya Oliva’t que pretén agrupar la programació cultural, festívola, gastronòmics, esportiva, etc… “per tal d’oferir als visitants i al sector paquets d’activitats a realitzar durant el cap de setmana o, com en este cas, durant la Setmana Santa i Pasqua”.

Així, per a finals de març, el visitant pot gaudir, a més del sol i platja, dels actes de la Setmana Santa, les rutes pels museus i centre històric, les tapes o el Torneig de Bàsquet Ocio Experience.

 

Arxivat en: General, turisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *