L’alcalde d’Oliva, David González, acompanyat de la regidora de Benestar Social, Paqui López, ha assistit este matí a l’acte de lliurament del “Manual del Projecte Iceberg” al voltant de la Violència de Gènere que s’ha realitzat al saló d’actes Jaume I de l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE), a càrrec del conseller de Governació i Justícia de la Generalitat Valenciana, Serafín Castellanos.

Una vegada finalitzat l’acte, l’alcalde d’Oliva i la regidora de Benestar Social, han dialogat amb el conseller al voltant dels darrers fets ocorreguts a Oliva en matèria de violència de gènere i li han transmés la necessitat que la Policia Local i els propis tècnics de l’ajuntament estiguen millor formats en este assumpte.

El manual ICEBERG és un projecte europeu que té com a finalitat essencial treure a la llum les situacions d’abús a què les dones víctimes de violència de gènere són sotmeses i que romanen ocultes. Amb això, es pretén protegir, recuperar plenament en la societat i potenciar la seua autonomia personal. Per aconseguir-ho, el projecte construeix un “Abraçada Comunitària” a través de la creació de coalicions locals  perquè les dones se senten recolzades i abrigades per     la ciutadania.