La regidoria de Biblioteques, en col·laboració amb les llibreries La Fona i Borràs, organitza La Fira del Llibre. Entre les activitats destaquen el lliurament del Premi Carmesina o la signatura d’obres d’escriptors saforencs.

Oliva acollirà del 17 al 19 de maig la Fira del Llibre, al passeig Joan Carles I. La regidoria de Biblioteques, que dirigeix Rosanna Torres, ha programat tot un seguit d’activitats per al cap de setmana.

Així, el dia 17, a les 20.30 hores, al Centre Polivalent, tindrà lloc el lliurament del XXIII Premi Carmesina de Narrativa Infantil 2013.

Entre les activitats destaquen també la signatura de llibres d’escriptors saforencs a les paradetes de les llibreries La Fona i Borràs: El dia 18, a partir de les 11 h del matí , serà el torn dels escriptors Juli Capilla (“Un tren de llegenda, el Xitxarra”) i Joaquina Barba (“Martina y los enredos del hada amarilla”). A la vesprada (18h) signaran Joan Navarro (“A deslloc”) i Josep Lluís Roig  (“El boxejador entre la boira”).

Diumenge al matí els autors presents a la Fira del Llibre seran Maria Dolors Pellicer (“100 haikus amb gust de boira”) i Maria Josep Escrivà (“Àngels de Nata”).