La Regidoria d’Educació informa que ja es poden consultar les Bases per a la Dipu et Beca d’Oliva en la página de l’Ajuntament d’Oliva.

La regidora d’Educació Rosanna Torres informa que aquest any s’han augmentat el nombre de titulacions per a cada vacant per tal que puguen optar el màxim nombre de joves, incloent titulacions com química, negocis internacionals, publicitat i màrqueting, disseny de productes, allojaments turístics, jardinería, electricitat…

S’han considerat, en altres mèrits, la situació socioeconòmica de la unitat familiar, així com la condició de familia nombrosa.
Al igual que l’any passat hi hauran representants dels partits polítics i membres del Consell de Joventut per a supervisar el procés.

L’acta provisional de selecció contindrà el nom dels beneficiaris, i la relació de la gent que quedarà en la Borsa (per ordre de puntuació), per a les possibles substitucions, renuncies i reclamacions.

S’estableixen 5 dies, per reclamar en publicar-se la llista provisional, i tindran que anar lligades a les baremacions. Una vegada passat el termini d’al·legacions es publicarà la llista definitiva en la pàgiina web de l’ajuntament.

Per accedir a les bases i a la documentació, segueix el següent enllaç:

http://www.oliva.es/es/cgi-bin/section.asp?sid=0308090100