Guardamar de la Safor va acollir, el passat dissabte, la 25ª Trobada d’Escola en Valencià.

Al voltant de 16.000 persones, segons fonts de la Coordinadora Safor-Valldigna pel Valencià, ompliren els carrers d’aquest municipi per a viure la festa de la llengua.

Col·legis, associacions, col·lectius, i per primera vegada l’Oficina de Turisme d’Oliva van participar en la trobada amb tallers i jocs que van tindre una gran acceptació per part de les famílies i mestres  que acompanyaven als seus fills.

Es va donar a conèixer la agenda turística “OLIVA’T” on setmanalment s’inclouen tots els esdeveniments turístics, esportius, culturals, festius, gastronòmics, més rellevants que tenen lloc a la ciutat amb la finalitat d’atraure el turisme de la comarca a la ciutat d’Oliva durant tot l’any.

Es van donar a conèixer les rutes ciclistes, de  muntanya… del terme d’Oliva, on els xiquets varen participar amb un joc cartogràfic, que va tenir molt bona acceptació.

La Tourist Info Oliva  com a PIC, punt col·laborador dels Parcs Naturals, va informar de les activitats dels Centres d’interpretació dels Parcs per aquest any 2013.

La participació en aquesta trobada ha estat una iniciativa que pretén atraure nous visitants a la ciutat durant el caps de setmana, aconseguint viatgers intracomarcals durant tot l’any.