Més de 700 persones es van sumar ahir dijous a la celebració del Dia de la Biblioteca, organitzat pel Servei de Biblioteques de l’Ajuntament d’Oliva.

La celebració, que incloïa la donació de llibres i la seua participació en la recomanació de llibres, va omplir els locals de les dos biblioteques municipals, Tamarit i l’Envic, des de primera hora del matí fins a l’hora de tancament, en un fluxe ininterromput.

A la Biblioteca de l’Envic també, Elena Vicente va fer gaudir el públic infantil amb el seu contacontes, que va ser seguit per prop de 150 xiquets i majors. A més a més, es va arribar als 250 préstecs de documents entre les dos biblioteques. Un dia complet, on gent de totes les edats es va apropar a les biblioteques per gaudir d’aquesta celebració especial.

El Servei de Biblioteques de l’Ajuntament d’Oliva vol agrair els seus usuaris la seua participació massiva i entusiasta en aquest event. I vol també convidar-los a les pròximes activitats programades, que inclouen la “Nit de Por” el proper dijous 31 d’octubre, i el recorregut per Oliva amb la lectura de “Les llegendes del Pinet” el dissabte 16 de novembre.