L’IES GABRIEL CISCAR D’OLIVA guanya el SEGON premi “II Concurs de Robòtica de la UPV “(campus d’Alcoi

Els alumnes David Tur, Nicolau Morera i Marc Verdú, de l’IES GABRIEL CISCAR, han construït un robot en l’assignatura de Tecnologia de 4t d’ESO, amb el qual han guanyat el SEGON premi del concurs “Concurso de Robòtica de l’EPSA”. Aquest concurs ha estat organitzat per La Universitat Politècnica de València (campus Alcoi). Els alumnes han estat premiats amb 3 conjunts d’instruments de robòtica, i el centre ha rebut un conjunt d’instruments de robòtica de Lego.

El concurs es va realitzar el divendres, 22 de novembre, al Campus d’Alcoi. L’objectiu d’aquest concurs, organitzat pel grup de Robòtica i Mecatrònica de l’EPSA, era aconseguir que un robot mòbil recorreguera una sèrie de circuits amb el menor temps possible. Varen participar alumnes d’ESO, batxillerat i cicles formatius de tota la Comunitat Valenciana.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *