Oliva inicia aquest divendres la campanya de Nadal i Reis

Els comerços associats i alguns restaurants o bars de la localitat participaran en una nit plena de sorpreses, descomptes i ofertes.
L’Associació de Comerciants d’Oliva inicia aquest divendres la campanya de Nadal i Reis amb l’organització de la segona edició de la ‘Nit Oberta’, en la qual els comerços associats i alguns restaurants o bars de la localitat participaran en una nit plena de sorpreses, descomptes i ofertes per a incentivar el consum entre els establiments comercials del municipi.

Per la seua banda, el regidor de comerç d’Oliva, Vicent Roig, ha informat que cada comerç prepararà les seues pròpies promocions i regalarà als seus clients vals per a canviar per tapes en les quals poder sopar entre compra i compra.

Es tracta d’una bona iniciativa, en la qual col·labora l’Ajuntament d’Oliva, per a incentivar el consum entre els establiments comercials de la localitat.

Arxivat en: comerç, Cultura i Educació, Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *