Oliva estalviarà més de 58.000 euros a l’any en l’enllumenat públic

L’alcalde d’Oliva, David González, ha signat un conveni de col·laboració amb la Diputació de València mitjançant el qual es concedirà una quantia de 240.000 euros per a l’adquisició de bombetes LED per a l’enllumenat públic de la ciutat.

Este conveni s’emmarca dins de la segona fase del Pla d’Eficiència Energètica en l’enllumenat públic iniciat per l’ens provincial durant el primer trimestre de 2013.

 

Una quantitat que, sumada als anteriors 240.000 euros de la primera fase, suposa un total de 480.000 euros per al present exercici per a substitució de bombetes LED. “Estos canvis permetran un estalvi energètic molt important per a l’ajuntament i, a més, un servei molt més sostenible des del punt de vista mediambiental. D’altra banda, també suposarà un augment de la il·luminació dels carrers de la nostra ciutat” assenyala l’alcalde, David González.

 

Este nou sistema de LED, amb bombetes de 45 vats, suposarà un estalvi econòmic que s’ha valorat en 58.500 euros a l’any.

 

L’adquisició posterior de les bombetes LED per part de l’Ajuntament d’Oliva es realitzarà a través de la Central de Compres de la Diputació de València a l’empresa que millor oferta econòmica presente dins de les tres que han subscrit l’acord-marc amb l’ens provincial: El Corte Inglés; INELCOM Led y Spa Marina d’Or; i SICE.

Arxivat en: modernització, patrimoni

Comentaris

 1. Ferran Bonet diu:

  Gracies i enhorabona per l’iniciativa!!!
  Aixo es un exemple d’inteligencia, responsabilitat y complicitat;
  Per la sostenibilitat i una Oliva mes bonica i actual.
  Beneit sigues David junt amb tot l’equip de govern i colaboradors.

 2. Francesc Llopis Malonda diu:

  Em sembla molt bé, però s’haurien de canviar els fanals que envien la llum al cel, ja que no il·luminen els carrers i la llum es perd.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *