El regidor de Cultura, David González, ha presentat este matí la programació cultural prevista per a la darrera setmana de gener i el mes de febrer a la ciutat d’Oliva. Una programació on destaca la celebració de la II Fira de Minerals, Fòssils i Gemmes, i les I Jornades Científiques, que es desenvoluparan del 6 al 9 de febrer, al Centre Polivalent (Passeig d’Antoni Mestre Sanchis, 39).

Els centres de primària i secundària participaran en les diverses conferències sobre ciència els dies 6 i 7 de febrer, i el 8 i 9 de febrer estarà oberta la fira al públic en general. A la fira hi haurà expositors nacionals i internacionals, una exposició sobre l’univers i el sistema solar, observacions diürnes i nocturnes del sol i la lluna amb telescopis especialitzats, conferències, planetari i tallers de divulgació científica. (programa en document adjunt)

L’altra de les activitats importants dins de la programació cultural serà la realització del Festival “Brassurround 2014” del 28 de febrer al 2 de març. (programa festival en document adjunt)

Cartell-brassurround

 

 

 

 

 

 

A la presentació també han estat presents els regidors de Turisme, Educació i Museus, Imma Ibiza, Rosanna Torres i Vicent Roig, respectivament.