– David González va ser el primer alcalde d’Oliva a fer pública la seua declaració de la renda i tots els regidors de Compromís amb nòmina pengen mensualment a la web el seu salari.

– Animen la resta de corporació a fer el mateix. 

Per a Compromís l’Ajuntament és l’administració més pròxima a la ciutadania i, com a tal, ha de posar tots els mecanismes al seu abast i ha de centrar esforços per tal de facilitar-li l’accés a tota la informació que genera i els serveis que ofereix. “I això passa també per fer un exercici de transparència. Així, en el seu dia, l’ex-alcalde, David González, i la resta de regidors de Compromís, van donar exemple fent públiques, per primera vegada a Oliva, les seues retribucions econòmiques i la declaració de la renda de l’alcalde. A més, González va ser també el primer alcalde que es baixava un 18% el sou.”

Per aquesta raó, el secretari local de Compromís per Oliva, Ferran Escrivà ha volgut mostrar la seua satisfacció després que altres edils del govern d’Oliva facen el mateix i publiciten les seus nòmines.

Però Compromís va més enllà i insta a tots els regidors de la corporació a sumar-se a la iniciativa “i així demostrar a la ciutadania que creuen en la transparència de política.”

Nota: Vos passem els enllaços on estan publicades les nòmines i declaració de la renda de David González. També teniu l’enllaç de la pàgina de Compromís on estan els sous de la resta de regidors amb nòmina, assistència a plenaris, assignació a Grups Municipals…

http://oliva.compromis.net/nomina-i-renda/

http://oliva.es/ajuntament/organitzacio/regidors-delegats/david-gonzalez-martinez/

http://coaliciocompromis.net/info/transparencia/sous-publics/

http://oliva.es/es/ayuntamiento/organizacion/grupos-municipales/bloc/