Es tracta d’una iniciativa conjunta de les Regidories d’Ocupació i Empresa i d’Agricultura i la COAG-CV, que permetrà a aturats i treballadors del sector agrari obtindre la certificació de forma totalment gratuïta.

 

Les Regidories d’Ocupació i Empresa i d’Agricultura de l’Ajuntament d’Oliva col·laboren amb l’organització del curs “Carnet bàsic de manipulador de productes fitosanitaris” que tindrà lloc a Oliva des del 10 i fins el 21 de març.

Es tracta d’una iniciativa de la Coordinadora de Organitzacions d’Agricultors i Ramaders de la Comunitat Valenciana, COAG-CV, que permetrà al veïnat d’Oliva obtindre la certificació de forma totalment gratuïta.

“La nostra intenció és facilitar a la ciutadania una formació de qualitat. Sobretot als sectors econòmics i socials més castigats per la crisi econòmica. Des de la meua delegació apostem per este tipus de cursos formatius. De fet, al llarg del present any es realitzaran moltes més accions formatives d’este tipus” assenyalava el regidor d’Ocupació i Empresa, David González.

El curs per a obtindre el Carnet bàsic de manipulador de productes fitosanitaris es realitzarà a la Casa de Cultura del 10 al 13 de març (de dilluns a dijous), i el 20 i 21 de març (dijous i divendres), en horari de 18:00 a 22:00 h. És a dir, 4 hores per vesprada, durant 6 dies, amb un màxim de 25 i un mínim de 20 places.

Des de la delegació d’Agricultura estem molt satisfets per haver aconseguit realitzar este curs gratuït per als nostres ciutadans. A més, en breu, posarem a l’abast dels ciutadans altres accions formatives dirigides al sector agrari de la ciutat” assenyalava el regidor d’agricultura, Vicent Santacatalina.

L’alumnat ha de ser treballador vinculat al sector agrari: de règim general, autònoms o de règim agrari i persones aturades.

La documentació que han d’aportar les persones interessades és la següent:

-Fotocòpia DNI per les dues cares .

-Fotocòpia targeta SIP (seguretat social) per les dues cares.

-Fotocòpia de capçalera de l’última nòmina, pagament del cupó d’autònoms o targeta DARDE en cas d’aturats.

-Fotografia mida carnet amb el nom al darrere.

La a inscripció es farà a l’Agència de Desenvolupament Local situada a l’Edifici de l’Almàssera, al carrer Major, 25-27. Més informació al telèfon de l’ADL d’Oliva 96 285 17 43.