La regidoria d’Educació, juntament amb la de Serveis i Obres han intensificat el manteniment i la neteja dels centres escolars de la ciutat per posar-los a punt, a pesar de l’avançament de l’inici del curs. L’Ajuntament ha posat en marxa un pla d’inversions per a la millora de les infraestructures i espera la col•laboració de la Conselleria d’Educació.

Des de les regidories d’Educació i Obres i Serveis de l’Ajuntament d’Oliva han treballat de valent durant l’estiu, perquè el manteniment i la neteja dels centres educatius estiguen enllestits, a pesar de l’avançament de l’inici del curs escolar. A més, enguany s’ha reforçat la neteja, amb la contractació d’una empresa exterior, amb un pressupost de 7.800 euros.
D’altra banda, la regidora que dirigeix Rosanna Torres, ha posat en marxa un pla d’inversions per a la millora de les infraestructures més urgents dels centres, després de 4-5 anys, sense cap actuació significativa. Amb un pressupost de 25.000 euros, els equips directius dels centres decideixen quina és la millora més urgent i necessària. “Així, hem actuat al gimnàs del CEIP Desemparats. La Conselleria s’ha fet càrrec de reparar el sostre i nosaltres de canviar el pis. També hem tret a l’exterior el quadre de llums que es trobava baix l’escala, per raons de seguretat. Al CP Lluís Vives es repararà una part de la tanca…”.
Torres, espera la col•laboració en el pla d’inversions de la Generalitat Valenciana. És per aquesta raó, que ja ha sol•licitat una visita, juntament les direccions dels centres, a la Conselleria d’Educació. Visita que es realitzarà dintre de dos setmanes.