No hi ha cap partida prevista per al tren Gandia-Oliva-Dénia o per solucionar el problema de la N-332 al seu pas per la ciutat.
presssupostos estat 2015

El Ministre Montoro ja ha presentat el projecte de Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) per a l’any 2015. Les inversions en territori valencià tornen a estar a la cua, per baix de la mitjana de l’Estat Espanyol. Pel que fa a les inversions a Oliva, només apareix reflectida la partida necessària per finalitzar les obres de laminació de la Rambla Gallinera, les quals es van iniciar en l’últim any que finalitzava el termini atorgat per la Unió Europea per no retirar la subvenció que duu aparellada.

Així, Compromís per Oliva es pregunta peI tren Gandia-Oliva-Dénia i la solució al trànsit de la N-332 al seu pas per la ciutat. “Ni els governs de Zapatero ni el de Rajoy han demostrat voluntat de solucionar els problemes que porten aparellats, sempre ens han passat amb cançons, amb excuses de mal pagador. Ni tan sols s’han dignat a establir mesures compensatòries que minimitzen els problema del pas de vehicles per dins del casc urbà. I això que el Ple de l’Ajuntament ho ha demanat per activa i per passiva en nombroses ocasions”.

Mesures compensatòries que, denuncien, si es prenen a altres territoris de l’Estat, tal i com mostra el projecte dels Pressupostos Generals de l’Estat per a 2015. “Com diu la Gossa Sorda: “Serà possible un mínim de respecte cap als meus? (…) I ja veus, no demanàvem més”!”

Compromís anuncia que, un any més, presentaran, mitjançant el seu diputat al Congrés, Joan Baldoví, esmenes als PGE per denunciar la discriminació i el menyspreu del govern central cap a la ciutat comtal.