Els tallers d’educació viària d’Oliva s’inicien amb l’alumnat del segon cicle de l’educació infantils.

 
La Regidora d’Educació, Rosanna Torres, ha impulsat l’elaboració del projecte educatiu Som vianants i conductors de l’educació viària!, destinat als cursos de 5 anys d’infantil d’Oliva. La novetat d’aquest taller, per als mesos d’octubre i novembre, és el comptar amb sis cotxets, on els alumnes tindran la possibilitat de conduir pels carrers del Parc d’Educació Viària d’Oliva. Un programa per a l’aprenentatge de coneixements i valors vials com a font fonamental per al compromís de la convivència. “L’objectiu és proporcionar al professorat, instruments didàctics immersos en un taller pràctic, amb caràcter eminentment social de l’educació per a la seguretat vial”.

 
Els alumnes tindran la possibilitat de conduir pels carrers del Parc d’Educació Viària d’Oliva, augmentant així les possibilitats d’acció en relació amb el rol exercit, ja actuen com a vianants o conductors. Els semàfors i els senyals del parc cobraran vida en implementar-se les seues formes, icones i colors al tractament realitzat pel professorat en les aules, amb els treballs de l’observació, comunicació, habilitats i destreses, basades en l’acompliment de tasques.

 
“Necessitem continuar sumant coneixements i valors vials per a restar els riscos que es deriven en el trànsit, col•laborant tots per a aconseguir que els ensenyaments per a la mobilitat segura, constituïsquen una font fonamental per al compromís de la convivència, en un espai comú de Ciutat que pertany a totes i a tots”.