La campanya de les eleccions locals i autonòmiques de 2015 toca al seu fi. Però ara comença el vertader repte. I volem encarar el futur amb un somriure gran, rebel i orgullós. Per això, l’acte de cloenda de campanya, no serà cap acte: serà una festa on totes i tots podrem riure, gaudir i celebrar que el #CanviValencià és més pròxim que mai.

Així que farem festa i volem que gaudeixes amb nosaltres. Serà divendres 22 de maig a les 21:30 hores al passeig Gregori Maians, front a la Biblioteca l’Envic, on tindrem animació i sopar de pa-i-porta. Porta’t el sopar, i nosaltres posem la picadeta i la beguda. Tancarem aquesta campanya tots junts per encetar el futur d’Oliva #ambValentia.

A més, per començar a animar la festa ben prompte, a partir de les 19:30 hores, al mateix lloc, tindrem l’actuació de la colla de dolçainers i tabalers “La Clandestina”. A més d’activitats infantils per què els més menuts gaudeixen també de la vetllada: màgia, manualitats, pintacares i molt més.

Suma’t i fem festa per omplir Oliva de somriures. Fem una ciutat orgullosa, valenta i amable. T’esperem, participa!

Recordem que el mateix dia, divendres 22 de maig, estarem pel matí al mercat municipal, on podràs parlar amb els candidats i conéixer de primera mà les nostres propostes per al futur.Festa Cloenda 150