El govern d’Oliva farà balanç dels primers 100 dies de gestió en un acte obert i participatiu

L’Ajuntament d’Oliva ha organitzat, per al pròxim divendres, 16 d’octubre, un acte públic amb el títol “El govern respon”, que tindrà lloc al Centre Polivalent d’Activitats Socioculturals, a les 20.00 h, per explicar i contrastar amb els ciutadans les accions dutes a terme durant els primers 100 dies de govern en el present mandat corporatiu.

Es tracta d’una acció amb un alt sentit democràtic, no gaire habitual en l’actual cultura política, i que l’actual govern municipal, impulsor d’aquesta activitat, vol instaurar a la ciutat d’ara endavant per fer partícip a la població de la política local i d’aquelles decisions que es prenen al consistori.

En l’acte, que serà dinàmic i obert a tothom, els responsables de cada àrea respondran els dubtes i preguntes dels assistents, creant d’aquesta manera un diàleg amb els ciutadans d’Oliva. Hi intervindran l’alcalde, David González (Compromís), i els tres primers tinents d’alcalde, Blai Peiró (Projecte Ciutadans Oliva), Alejandro Salort  (EU-Acord Ciutadà) i Pepe Salazar (Gent d’Oliva).

Arxivat en: Ajuntament, Transparència

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *