A partir del pròxim 23 de desembre, i fins al 5 de gener, el Servei de Biblioteques de l’Ajuntament d’Oliva augmenta l’horari especial de les sales d’estudi durant les festes de Nadal, per poder preparar els exàmens de gener.

Enric Escrivà, regidor de Biblioteques, ha fet pública la campanya d’obertura de les sales d’estudi, per als estudiants universitaris i de batxillerat d’Oliva, durant les festes de Nadal i any nou. Aquest servei, que “funciona amb regularitat atenent les necessitats globals dels estudiants, des de desembre de 2012”, està impulsat per la Regidoria de Biblioteques i respon a l’Acord de Govern per al mandat corporatiu 2015-2019, per tal d’assolir l’objectiu d’augmentar l’horari especial de les sales d’estudi en les èpoques de major demanda.

L’horari especial preparat a la Biblioteca de l’Envic és fruit de l’acord entre la Regidoria de Biblioteques i el Consell Local de la Joventut, i amplia significativament l’oferta de l’any anterior, afegint segon dia de Nadal i diumenges, amb la intenció d’ambdues parts d’oferir al col·lectiu d’estudiants les condicions necessàries perquè puguen desenvolupar, amb satisfacció, les seues activitats d’estudi i treball, cosa que haurà de repercutir favorablement en les oportunes qualificacions acadèmiques.

Així les coses, la Biblioteca de l’Envic obrirà els dies 23, 26, 27, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener de 9.00 a 14.00 h i de 16.00 a 22.00 h; i el dia 24 de desembre de 9.00 a 14.00 h. Per contra, el centre romandrà tancat els dies festius 25 i 31 de desembre i 1 de gener.

Amb aquest nou horari ampliat, Escrivà ha destacat l’esforç del Servei de Biblioteques per a satisfer les demandes de la població estudiantil olivera, i ha manifestat el seu desig de trobar fórmules que permeten mantenir en el futur aquesta col·laboració amb el Consell Local de la Joventut, per tal de reforçar l’oferta d’espais adequats per a la concentració i l’estudi.

B_HORARI ESPECIAL ENVIC X