Amb motiu del Dia Internacional del Llibre, el Servei de Biblioteques de l’Ajuntament d’Oliva ha programat per als pròxims caps de setmana sengles activitats sota la marca #abrildellibres.

El divendres dia 22, a les 20.15 hores, es presentarà a la Biblioteca de L’Envic el nou poemari de Rosa Sabater, titulat “A ritme de tango” (El Petit Editor, 2016), amb la participació de Vicenta Llorca presentant l’acte i l’editor David Vid. A més a més, la ballarina Maria García Gómez farà una demostració d’aquesta dansa clàssica, i Vicent Lloret llegirà poemes i s’encarregarà de l’ambientació musical.

El dissabte dia 23, a partir de les 11.00 hores, a la Biblioteca Tamarit, hi haurà la celebració del Dia Internacional del Llibre, amb pregó des de la balconada i una lectura dramatitzada del manifest del Dia del Llibre 2016, a càrrec de xiquetes i xiquets voluntaris. La jornada es completarà amb el lliurament de premis als millors lectors infantils i adults del 2015, una sessió de contacontes i una projecció de curtmetratges de temàtica literària.

Per últim, el dissabte dia 30, a les 11.00 hores, a la Biblioteca Tamarit, Irene Verdú i Maria Martínez presenten “El príncep preguntador” (Lletra Impresa Edicions, 2016), una col·lecció de llibres infantils per a aprendre mentre es juga. La presentació anirà acompanyada de jocs i tallers participatius.

El regidor de Biblioteques, Enric Escrivà, ha assenyalat que “una vegada més, intentem dur a terme les funcions que han de ser l’essència dels serveis de la biblioteca pública, com ara fomentar els hàbits de lectura en la infància i adolescència i ser un espai d’encontre i d’integració on es pot gaudir d’un oci cultural i enriquidor”.

B_DIADELLLIBRE X B_PRINCEP X B_RSABATER X