Dos informadors recorreran Oliva amb bicicleta per informar els veïns sobre la importància de reciclar els aparells elèctrics i electrònics

La regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Oliva, Imma Ibiza, ha presentat la segona edició de la campanya de comunicació per a la conscienciació sobre la importància del reciclatge d’aparells elèctrics i electrònics (RAEES). La campanya està organitzada per la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural de la Generalitat Valenciana, i compta amb la col·laboració d’entitats com ara Ecolec, Ecotic, Ambilamp, Ecolum i Recyclia.

Així les coses, demà dijous, 27 d’abril, un equip de dos informadors, amb bicicleta, identificats amb la imatge de la campanya, recorreran diferents punts d’Oliva per tal d’informar els veïns sobre la importància de reciclar els aparells elèctrics i electrònics, i recollint els dispositius en desús.

En tots els domicilis és habitual l’acumulació de telèfons mòbils, ràdios i altres xicotets electrodomèstics. Aquestos dispositius contenen substàncies perilloses i molt contaminants que s’han de tractar en instal·lacions específiques i amb plenes garanties ambientals. “La campanya Recicla pretén informar sobre la importància de reciclar correctament aquest tipus de residus, la qual cosa contribueix a millorar el nostre present i futur mediambiental”, ha explicat la regidora.

A més a més, la campanya inclou el sorteig de tres viatges a Tenerife per a dues persones. Dos dels viatges se sortejaran entre les persones que lliuren els seus aparells per a reciclar als bici-informadors.

Més informació a reciclatusaparatos.com i facebook.com/reciclatusaparatos