La Directora General de l’Aigua, del Ministeri d’Alimentació, Agricultura i Medi Ambient, informa a l’alcalde que el tràmit d’adjudicació ha finalitzat a falta de l’informe de l’Advocacia de l’Estat per trobar-se el govern de l’Estat en funcions.

David González, en nom del govern municipal i de la corporació municipal, demana al govern de l’Estat la màxima celeritat atesa la necessitat de la nova Depuradora.

L’alcalde d’Oliva s’ha dirigit a la Directora General de l’Aigua del Ministeri d’Alimentació, Agricultura i Medi Ambient, Liana Ardiles, interessant-se pel procés de contractació dels serveis de redacció de projecte de construcció de la nova EDAR, tractament terciari i reutilització d’aigües residuals, al terme municipal d’Oliva (València), amb un pressupost de 450 mil d’euros. La consulta s’emmarca en el conjunt d’accions de seguiment que habitualment realitza el primer edil sobre projectes que depenen d’administracions supramunicipals.

Només uns dies després, concretament el 4 de maig, Liana Ardiles ha contestat a l’alcalde que la proposta d’adjudicació del contracte ja ha estat realitzada, i en estos moments, abans de l’adjudicació i signatura del contracte, s’està a l’espera de l’informe de l’Advocacia de l’Estat, que és preceptiu per estar el govern en funcions.

*S’adjunten els missatges de correu i la nota de premsa anterior sobre la nova EDAR publicada el 4 de novembre de 2015.