La Regidoria d’Ocupació i Empresa, ha donat a conéixer la subvenció que ha rebut l’Ajuntament d’Oliva, per valor de 155.802 euros, del Ministeri d’Ocupació i Afers Socials (Servei Públic d’Ocupació Estatal).

“Esta subvenció s’emmarca dins del Projecte denominat “Projectes de Garantia de Complements de Renda, SEPE 2016” que està adreçat a treballadors aturats dels sector agrícola que paguen el “cupó agrari” i que estan inscrits en el SERVEF” assenyalava la regidora Rosanna Miñana.

Els treballs consistiran al manteniment i eliminació de canyes i vegetació en llits i séquies del terme municipal. En total es contractaran 114 treballadors, dels quals 102 seran peons i 12 encarregats. El projecte s’executarà en tres fases diferents (juliol-agost-setembre) i es contractarà en cada fase (d’una durada d’un mes) a 34 peons i 4 encarregats. El Servef ha remés una llista a l’ajuntament amb les persones d’Oliva que compleixen els requisits i que es pot consultar al tauler d’anuncis i també a la web municipal.

És per això, que des de la delegació d’Ocupació i Empresa (ADL) s’informa a totes aquelles persones que figuren en eixa llista i que estiguen interessades en l’oferta de treball, que s’han de presentar a l’Agència de Desenvolupament Local d’Oliva (Edifici Almàssera, 1a planta) abans del proper 9 de juny per per tal de poder-los baremar. La documentació que s’ha d’aportar és: fotocòpia  del  DARDE; Vida Laboral on s’acredite tres mesos en el règim especial agrari i un d’ells que ho siga en els darrers nou mesos o certificat d’empresa; Fotocòpia del certificat de minusvalidesa (de qualsevol dels membres de la unitat familiar); Renda de 2014 de tots els membres de la unitat familiar; fotocòpia Llibre de Família i fotocòpia del DNI.

Per a totes aquelles persones que compleixen els requisits de l’oferta, però no apareixen en la llista que ha tramés el Servef a l’Ajuntament d’Oliva també poden aportar tota la documentació a l’ADL abans de la data establerta per tal de poder incloure’ls i poder-los baremar.

logo adl