Anar directament a les notícies
Oliva Mostra municipis Oculta municipis

Familiars de la mestra republicana, Carmen Valero, visiten Oliva

L’alcalde d’Oliva, David González, acompanyat de l’historiador oliver, Joan Ramón Morell, han rebut la visita dels familiars de la mestra republicana a Oliva, Carmen Valero. El seu fill, Jose Luis Fiol Valero, i el seu nebot, Santiago Castillo, s’han desplaçat a les noves dependències de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (planta baixa de l’Ajuntament d’Oliva) on es troba ubicat un panell commemoratiu de la figura d’esta mestra republicana que va exercir la docència a Oliva a estes mateixes instal·lacions.

Durant aquella època la planta baixa de l’actual ajuntament va ser la seu de l’Escola de Xiquetes núm 1 on Carmen Valero va ser la seua mestra titular.

Arxivat en: Ajuntament, Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php