Amb esta catalogació es podrà optar a més oportunitats i subvencions

La regidora d’Ocupació i Empresa, Rosana Miñana, ha informat que l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament d’Oliva (ADL) ha obtés l’acreditació oficial de Centre Col·laborador de Formació del Servef per primera vegada. Un certificat molt important ja que “una vegada acreditats per la pròpia conselleria tindrem més oportunitats de poder optar a diverses subvencions com per exemple a la nova convocatòria del Tallers d’Ocupació”.

Estos tallers disposen d’un pressupost de 20 milions d’euros, i la du rada dels mateixos passa de 6 mesos a 1 any. És per això, que l’actual regidora d’ocupació, Rosana Miñana Morell, ja està treballant amb el seu departament per tal de preparar els projectes per a esta nova convocatòria.

Amb l’actreballs-finals-parc-del-carrer-muntanya-12-1024reditació obtesa, el Centre de Formació d’Oliva s’ubicarà al Centre de Participació Ciutadana “El Pinet” i les aules externes seran la Muntanya de Santa Anna i el Parc de l’Hort de la Bosca.

Des de la Regidoria d’Ocupació i Empresa s’ha indicat que el Servef ha aprovat al Centre Col·laborador de Formació d’Oliva les següents especialitats formatives: instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes; promoció turística local i informació al visitant; confecció i publicació de pàgines web; interpretació i educació ambiental; activitats auxiliars en conservació i millora de muntanyes.

Abans del proper 10 de setembre, des de la Regidoria d’Ocupació i Empresa- ADL es presentarà al Servef una memòria on es sol·licitarà l’aprovació dels Tallers d’Ocupació de 2016.treballs-finals-parc-del-carrer-muntanya-15-1024

Estos dos anys anteriors a Oliva s’han desenvolupat els tallers Centelles 1 i 2, centrats en treballs de manteniment i neteja forestal i millores en jardins públics, es centraren en els barris més necessitats d’inversions. Per això, s’han dut a terme actuacions en el perímetre urbà de la muntanya de Santa Anna, en la zona del Capurri, o en les zones verdes del barri del Pinet i Gerreria.