El Centre de Salut de Sant Francesc obté l’informe favorable de la Generalitat.

El Centre de Salut de Sant Francesc obté l’informe favorable de la Generalitat. L’alcalde d’Oliva, David González, es reuní amb el secretari autonòmic de Sanitat, Narcís Vázquez, per fer el seguiment a l’expedient del nou Centre de Salut. En aquesta reunió se li ha confirmat al nostre alcalde que el centre de Salut ha rebut el vistiplau per part del Pla Funcional d’Assistència Sanitària de la Conselleria. A més, s’ha efectuat la taxació d’aquest, que ascendix a 2.765.000 euros.

 

Amb aquest tràmit es reconeix la necessitat i urgència de la construcció del centre, que si s’inclou en el Pressupost de la Generalitat del 2017 podria ser una realitat l’any 2019. És per això que David González ha sol·licitat a la Conselleria que s’incloga el projecte en el pla d’inversions en infraestructures sanitàries que el Consell està definint i amb el qual es preveu invertir 300 milions en tot el País Valencià.

alcalde-secretari-autonomic-sanitat-e1477654613415-340x150Arribem així a l’últim tram del procés que s’inicià l’any 2007 amb la redacció del projecte bàsic per part de l’Ajuntament d’Oliva i que es presentà a la Conselleria en abril de 2008. Un procés que es paralitzà degut a la falta d’interés de l’anterior govern del PP en la Generalitat. Gràcies a la bona predisposició dels actuals responsables l’expedient està avançant amb fets concrets, i així els ho ha reconegut el nostre alcalde David González.

Arxivat en: Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *