L’Ajuntament d’Oliva i la Diputació de València col·laboraran per a executar la recuperació i equipament d’un parc públic junt al port esportiu en la Platja d’Oliva.

L’obra es preveu que supose una inversió de 59.899 €, iva inclòs. El 80 % d’aquesta quantitat, uns 47.919 €, els aportarà la Diputació de València. La quantitat restant l’assumirà l’Ajuntament d’Oliva.

Els terrenys destinats al projecte els ha cedit l’Ajuntament a la Diputació per a l’execució de les obres. L’acord amb l’entitat provincial fou ratificat en l’últim Plenari Municipal, donant a l’alcalde David González la facultat per a portar a terme la firma de l’acord.

La nostra regidora de Medi Ambient, Imma Ibiza, ha portat el seguiment del projecte juntament amb el tècnic d’Urbanisme Vicent Llopis i la tècnica de Medi Ambient, Carmen Santonja.

L’espai que es vol equipar està situat al costat del port esportiu del Club Nàutic Oliva, en la confluència de la Vall de les Fonts i la Vall de Burguera. El projecte perseguix diferents objectius: la recuperació ambiental i integració en el medi natural, la creació d’una zona verda i esbarjo, la creació d’una zona d’estacionament integrada amb altres usos com els jocs infantils, la conservació de la biodiversitat amb una jardineria adaptada, resistent i autòctona i la connexió amb diverses rutes verdes.

El parc pretén ser de manteniment sostenible, alhora que didàctic, amb una representació de la vegetació autòctona de ribera en una zona dunar de 151 m2.

Podeu consultar el projecte en el següent enllaç:

https://www.dropbox.com/s/kipkbgyj0r6xqwz/projecte%20parc%20p%C3%BAblic%20club%20n%C3%A0utic%20Oliva.pdf?dl=0

ParcPlatja