La subvenció s’emmarca dins de les Iniciatives Socials de contractació de joves menors de 30 anys

La Regidoria d’Ocupació i Empresa de l’Ajuntament d’Oliva, a través de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL) ha rebut una subvenció denominada “Programa Iniciativa Social per contractacions de joves EMCORJV 2016” que gestiona la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball a través del SERVEF.

Els perfils professionals demandats per l’Ajuntament d’Oliva són: un tècnic d’informàtica, un tècnic de so, un tècnic en ciències biològiques, un community manager, un administratiu i un tècnic de biblioteconomia. En total, es realitzaran sis contractacions.

La subvenció puja a 49.977,98 euros i, amb ella, l’Ajuntament d’Oliva contractarà joves menors de 30 anys desocupats en la modalitat de contracte de pràctiques.

La durada dels contractes serà de sis mesos amb 30 hores setmanals. L’inici del contractes està previst el 15 de desembre i la seua finalització el 15 de juny de 2017.

“El sector dels joves és un dels més afectats per la manca de treball, amb aquest programa s’afavoreix la contractació d’este col·lectiu tan necessitat” assenyalava la regidora d’Ocupació i Empresa, Rosana Miñana.

A través d’estes ajudes i subvencions que posa a disposició el SERVEF, els ajuntaments poden contractar una sèrie de joves perquè puguen adquirir una formació teòrica i pràctica necessària per tal d’exercir un lloc de treball adequat a la seua formació prèvia.

Els joves interessats poden passar per l’ADL (Edifici de l’Almàssera, 1a planta) per tal de sol·licitar mes informació. La selecció i la baremació serà realitzada directament per l’oficina del Servef de Gandia.