Jordi Sebastià, Eurodiputat per Compromís fins octubre de 2016, estarà a la nostra comarca per a fer-se ressò de temes i problemàtiques existents en la comarca
El filòleg i professor de periodisme de la Universitat de València, Jordi Sebastià Talavera, va començar de regidor a la localitat de Burjassot l’any 1999, arribant a ser alcalde en les eleccions del 2011. Fins a octubre de 2016 ha sigu Eurodiputat per Compromís, des de les
eleccions de maig del 2014, i destaca per la gran activitat parlamentària que ha desenvolupat a Estrasburg i Brusel·les.

 
L’ex parlamentari europeu visitarà la rambla de Gallinera i l’espai on s’hauria d’haver construït la presa per completar el projecte.
L’eixida està programada des de la plaça de l’Ajuntament d’Oliva a les 10:15 h, per fer un recorregut per la rambla fins a l’emplaçament de la presa, on es faran declaracions. El projecte, que venia subvencionat amb diners de la UE, es troba inacabat i dins de la sospita de frau que engloba el cas d’Acuamed.

 
A les 12 h està prevista l’arribada de Sebastià a la localitat de Bellreguard, on es realitzarà una roda de premsa en la mateixa plaça del mercat, davant de l’ajuntament, per abordar el tema de la circumval·lació de la carretera N-332 i l’alliberament de l’autopista AP-7 per al
2019. A la roda de premsa està prevista la presència d’altres alcaldes i regidors afectats de la comarca, en un del temes més recurrents i enquistats que afecten el dia a dia dels ciutadans saforencs.

 
Per la vesprada, a les 20h ens parlarà a la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna sobre els reptes europeus que haurà d’afrontar l’agricultura valenciana.