El Mercat Municipal d’Oliva es modernitza i aposta per les xarxes socials i les noves tecnologies

L’Associació de Venedors del Mercat Municipal d’Oliva, amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, ha iniciat una campanya de modernització del Mercat Municipal per tal d’atraure també a un públic més jove. La campanya consisteix en la presència del Mercat Municipal en les xarxes socials (Facebook i Instagram) i, pròximament,…

7 setembre 2017Més…

Benestar Social prorroga el menjador social fins a l’inici del curs escolar

L’Ajuntament d’Oliva, mitjançant de la Regidoria de Benestar Social, assumirà la continuació, durant les primeres setmanes de setembre i, fins a l’inici del curs escolar, del programa del Menjador Solidari. La regidoria que dirigeix Àlex Salort, realitzarà un esforç en aquesta iniciativa a fi “d’assegurar que aquests xiquets disposen d’aliments i que se li pot donar una continuació al programa del…

7 setembre 2017Més…

Inici tractaments terrestres contra Mosca del Mediterrani

La Regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament d’Oliva informa els propietaris de parcel·les agrícoles del terme d’Oliva que, dins la campanya contra la “ceratitis capitata”, popularment coneguda com a mosca del mediterrani o mosca de la fruita, començaran ara els tractaments de pulverització per medis terrestres d’aquelles parcel·les que ho sol·liciten. La Conselleria de Presidència, i Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua ha concedit el servei de pulverització a aquest Ajuntament, i s’oferirà el tractament…

5 setembre 2017Més…

Inici del curs escolar a les Escoles Infantils Municipals d’Oliva

Des de la Regidoria d’Educació que dirigeix Yolanda Pastor, s’informa que ha donat inici el curs 2017-2018 a les dues Escoles Infantils Municipals, “El Caragol” i “La Taronja”. Enguany, s’han matriculat 133 xiquets i xiquetes de zero a tres anys als dos centres d’infantil de la localitat. Després que l’any passat es duguera a terme una gran…

4 setembre 2017Més…

Informa’t i apunta’t

Nous cursos per al carnet de fitosanitaris.

Horaris d’estiu a les biblioteques

Rutes aquatiques per la marjal organitzades per l’Ajuntament de Pego.

http://www.pegoilesvalls.es/va/que_hacer/agenda/198-ruta-eco-acuatica-por-el-parque-natural

AGENDA

Agenda de Turisme

Per vore tota l’agenda i en altres idiomes:
http://oliva.es/arees/economia/turisme/events-turistics/

Cinema a l’OlímpiaPreus:

Dissabtes i diumenges (adults): 5€, i xiquets: 4€
Dimarts (dia de l’espectador) i dijous V.O. :3.5€ (llevant de vespres de dies festius i festius)
Festes del Rebollet 2017.

U.D Oliva.

Pilota Valenciana.

Torneig de Handbol “Ciutat d’Oliva”- 8, 9 i 10 de setembre.

Travessia nadant d’Oliva- Diumenge 10 de setembre.
SUP- Race Oliva 2017- Diumenge 10 de setembre.

Teatre dels festers de St. Francesc- Dissabte 16 de setembre.
Triatló d’Oliva- Diumenge 17 de setembre.
Teatre dels festers del Crist- Dissabte 23 de setembre.
Mostra Gastronòmica i concurs de pebreres- Dissabte 23 de setembre.

Compromís demana a Foment que allibere l’AP-7 a la Safor i s’oblide de més variants i afeccions al territori

Publicat el 5 de setembre de 2017 en Premsa

La coalició recorda que és possible alliberar determinats trams per raó d’interès general, especialment quan la concessió té ja els dies comptats

El senador territorial de Compromís, Carles Mulet, ha reclamat que el ministre de Foment, Íñigo de la Serna i el govern del PP, destapen les seues cartes en matèria d’autopistes i aclarisquen d’una vegada el futur de l’AP-7 ja que “són nombrosos els municipis valencians que necessiten saber el futur de variants en carreteres nacionals, que estan en fase de redacció i que tindran previsiblement un fort impacte territorial i que precisen saber si l’AP-7 s’alliberarà definitivament o si el Govern seguirà explotant-ho d’alguna manera, dubte que no ha aconseguit la coalició aclarir en cap resposta del Govern“.
Més…
II Circuit de curses populars Safor-Valldigna.

Compromís mantindrà la reivindicació d’un tracte just al govern central en un inici de curs on ja es nota la millora per les polítiques del Botànic

 GENERAL
5 DE SETEMBRE DE 2017La Comissió de Coordinació Institucional de Compromís s’ha reunit hui a València per preparar l’inici de curs polític. En la reunió d’este òrgan integrat pels principals càrrecs públics de la coalició han participat la Vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, l’Alcalde de València, Joan Ribó, el President de Les Corts, Enric Morera, el Conseller d’Educació, Vicent…

 

Més…

 

Àlvaro: “Encarem la tramitació de la llei social més important d’este nou curs polític”

SANITAT I BENESTAR
4 DE SETEMBRE DE 2017La portaveu adjunta i portaveu de Compromís a la Comissió de Política Social, Ocupació i Polítiques d’Igualtat a les Corts, Mònica Àlvaro, ha manifestat la seua “satisfacció per l’inici del procés de participació ciutadana al voltant de la Llei de …

Més…

 

 

 

Els vídeos de la setmana

Entrevista al conseller Vicent Marzà sobre l’inici del curs escolar a SER València

Baldoví a Rajoy: “Als Estats Units, tindria un impeachment en marxa”

Baldoví: “Rajoy ha de comparèixer al Ple del Congrés perquè va mentir al Tribunal de la Gürtel”

      s vídeos…

 

3ª Festa Estellés a Bruseles.

http://europarl.compromis.net/2017/07/28/compromis-repeteix-en-el-barri-de-molenbeek-per-a-celebrar-la-iii-festa-estelles-de-brusselles/