Solidaritat
Economia

Els nostres enllaços

Oliva celebra la 2a Setmana de la Ciència el 7 i 8 de febrer

  Apostem per un canvi en el model econòmic basat en una economia sostenible que millore el nostre medi ambient. L’oferta de treball no millorarà en quantitat ni en qualitat només amb reformes laborals, per construir un món millor i més saludable cal invertir en educació i investigació científica. Ahir, la regidora de Medi Ambient, Imma…

2 febrer 2018Més…

Oliva celebra una festa de Carnestoltes Infantil el 9 de febrer

   L’espectacle tindrà lloc a la plaça de la Bassa a les 17.15 h La Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Oliva ha preparat, un any més, una gran festa de Carnestoltes per als més menuts. L’espectacle tindrà lloc novament a la plaça de la Bassa a les 17.15 h, perquè els xiquets puguen acudir amb les…

2 febrer 2018Més…

La 6a edició de la Fira de Minerals d’Oliva se celebra el cap de setmana del 10 i 11 de febrer

   Amb activitats per a tot tipus de públic, la fira pretén motivar els més menuts perquè participen activament en la conservació de l’entorn El regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Oliva, Enric Escrivà, ha presentat en roda de premsa la sisena edició de la Fira de Minerals, Fòssils i Gemmes, que se celebrarà els dies 10…

1 febrer 2018Més…

Presentació dels càrrecs festers dels Moros i Cristians d’Oliva de 2018

  La Federació de Moros i Cristians d’Oliva, en col·laboració amb la Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Oliva, anuncia que dissabte, 3 de febrer, se celebrarà el nomenament dels càrrecs festers dels Moros i Cristians d’Oliva de 2018 i el sopar de gal·la al Restaurant L’Àncora, tot emmarcat en els actes de celebració del Mig Any…

1 febrer 2018Més…

ACCO celebra la Fira de les “Súper Rebaixes” el 3 i 4 de febrer

   Més de 40 comerços oferiran els seus productes al Centre Polivalent d’Oliva L’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO, amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, ha organitzat per al pròxim cap de setmana, la ja tradicional Fira de les Rebaixes. La Fira de les “Súper Rebaixes” tindrà lloc en…

31 gener 2018Més…

Oliva reconeix als millors estudiants de Primària i ESO del curs 2016-2017

  Durant l’acte també es reconeixerà a Luis Sendra Gisbert qui ha obtingut el premi internacional ALTA i a Begoña Fuster Escrivà pel seu premi d’investigació Doctor López-Trigo La Regidoria d’Educació, que encapçala la regidora Yolanda Pastor, ha organitzat el pròxim 17 de febrer l’acte de reconeixement pel Premi extraordinari al rendiment acadèmic d’Educació Primària i…

30 gener 2018Més…

Oliva forma part del circuit Run Càncer AECC València 2018

   La regidora de Participació Ciutadana, Yolanda Pastor, al costat de la presidenta Marisa Pericas i membres de la Junta Local de l’Associació Espanyola contra el Càncer d’Oliva, i el president del Club Triatló Oliva, Toni Cots, han assistit a la presentació de la IV edició del Circuit RunCáncer AECC València 2018. La presentació va tindre lloc…

30 gener 2018Més…

Finalitza la prohibició de cremes agrícoles, a partir del 30 de gener

  Des de la Conselleria d’Agricultura han informat que la prohibició de les cremes agrícoles que estava en vigor a causa de la sequera queda sense efecte. La Conselleria d’Agricultura ha fet saber que la directora general de Prevenció d’Incendis Forestals ha derogat la Resolució del 5 de gener, per la qual es prohibien les cremes…

29 gener 2018Més…

Dissabtes i diumenges (adults): 5€, i xiquets: 4€
Dimarts (dia de l’espectador) i dijous V.O. :3.5€ (llevant de vespres de dies festius i festius)

Biblioteques

Contacontes en anglés

Dissabte 10 de febrer i 3 de març de 2018
Llums, càmera, acció…es roda! Busquem actors i actrius que tinguen entre 9 i 11 anys amb carnet de biblioteca.

Viatge a la neu- Apunta’t!!

Super rebaixes al polivalent-  Dissabte 3 i diumenge 4 de febrer.

Pilota Valenciana- Campionat Local de Raspall.

XVI Mitja Marató – Diumenge 4 de febrer.

Teatre en Anglés- Dijous 8 i divendres 9 de febrer.

II setmana de la ciència- 7 i 8 de febrer

Carnestoltes infantil- Divendres 9 de febrer.

VI Fira de Minerals- 10 i 11 de febrer.

Teatre dels Festers de St. Francesc- Dissabte 10 de febrer.

Sopar i festa de Jaume I- Dissabte 24 de febrer.

Dia dels aiguamolls a Gandia- Dissabte 3 de febrer.

Porrat de Potries.

Taller al CDR de Beniarjó.

Compromís demana que l’AVL i la RAE eliminen dels seus diccionaris l’accepció de ‘fàcil’ que estigmatitza les dones

   

LLIBERTAT I IGUALTAT
1 DE FEBRER DE 2018

La portaveu adjunta de Compromís a les Corts Valencianes, Mònica Álvaro, i la també diputada de Compromís, Mª Josep Ortega, han presentat una proposta per instar el Consell i al Govern central a prendre les mesures necessàries perquè l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL) i la Reial Acadèmia Espanyola de la Llengua (RAE) eliminen dels seus…

Més…

Compromís denuncia les inversions “fantasmes” del PP al País Valencià

  ECONOMIA I OCUPACIÓ
1 DE FEBRER DE 2018

El portaveu de Compromís al Congrés, Joan Baldoví, ha lamentat la profunda desigualtat entre territoris generada per la licitació de les inversions dels Pressupostos Generals de l’Estat, i a ha denunciat que la major part de les inversions …

Més…

 

EDUCACIÓ I CULTURA31 DE GENER DE 2018

Compromís vigilarà la “la continuïtat” així com la “pluralitat informativa” de les connexions territorials que Radio 5 Castelló va reprende ahir

GENERAL 31 DE GENER DE 2018

Compromís demana a Soraya Sáez de Santamaría que no ofenga al poble valencià

MEDI AMBIENT 31 DE GENER DE 2018

Compromís es reuneix amb la Unió d’Unions per fer un front comú contra la sequera i demanar eleccions al camp

ECONOMIA I OCUPACIÓ31 DE GENER DE 2018

Garcia: “La participació ciutadana en la Llei d’Àrees Industrials beneficia a tot el sector”

Més notícies a l’arxiu

Per llegir més, punxa als enllaços o ves a:

http://compromis.net/
 

 

Els vídeos de la setmana

    Sorlí: “La ciutadania no hem de pagar les mangarrufes de PP i PSOE amb el Castor”
    Videocrònica de Jordi Sebastià: II Fòrum Europeu de l’Arròs, #PanamaPapers i Eleccions Europees  

 


    
Mireia Mollà: “El PP feu una negligent gestió en les Fires, ara treballem perquè tornen a ser útils”
 Mes vídeos
Fes el Quiz de la Gürtel.

Quant saps sobre el Cas Gürtel realment?

Carnestoltes de Pego-  Dissabte 10 de febrer i 17 de febrer.