1200 alumnes de primària dels centres educatius de la ciutat visiten aquest curs escolar el Parc d’Educació Viària d’Oliva

Yolanda Pastor, regidora d’Educació i Directora del Parc d’Educació Viària, ha mostrat la seua satisfacció de consolidar les intervencions en matèria d’educació viària en els cursos de primària dels centres educatius de la ciutat. Amb el projecte “Valors per a la convivència viària” que es va iniciar sota la seua direcció, la proposta educativa s’ha consolidat en tots…

16 febrer 2018Més…

Finalitza la poda de l’arbrat de Ctra. de Gandia i Avda. de València

  El regidor Blai Peiró, de Projecte Ciutadans Oliva, informa que les tasques de poda en la carretera de Gandia i el tram final de l’Av. de València varen concloure ahir 15 de febrer. Durant els darrers dies 13, 14 i 15 de febrer, s’ha estat fent tasques de poda. Les operacions han consistit a eliminar…

16 febrer 2018Més…

Educació oferta cursos d’informàtica a nous usuaris d’internet

La Regidoria d’Educació, que encapçala la regidora Yolanda Pastor, organitza des del curs passat cursos bàsics d’informàtica adreçats a nous usuaris d’internet. Els cursos s’organitzen conjuntament amb el Servei de Biblioteques de l’Ajuntament d’Oliva. Són cursos de curta durada i grups reduïts per tal de poder donar una atenció més personalitzada. Els cursos Internet bàsic…

15 febrer 2018Més…

La Regidoria d’Agricultura programa un nou curs sobre el cultiu de l’alvocat, del 27 de febrer a l’1 de març

  La Regidoria d’Agricultura, que dirigeix el regidor de Projecte Ciutadans Oliva, Gabriel Oltra, ha programat un nou curs d’agricultura, el primer de 2018: “El cultiu de l’alvocat”. Vista la gran afluència de públic dels anteriors cursos d’agricultura, en els quals s’ha tractat el cultiu de l’alvocat, i on van assistir més de 100 veïns d’Oliva,…

15 febrer 2018Més…

El Mercat Municipal d’Oliva s’obrirà al públic el pròxim divendres 16 de febrer

  La reobertura permetrà disfrutar de la restauració efectuada al sostre de l’edifici El Regidor de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar, ha anunciat la reobertura del Mercat Municipal d’Oliva per al pròxim divendres 16 de febrer, després de les obres de rehabilitació que s’han efectuat al sostre original de l’edifici. Salazar s’ha…

14 febrer 2018Més…

La 2a Setmana de la Ciència: una valoració positiva i una experiència per a repetir

   El passat 7 i 8 de febrer el Centre Polivalent es va omplir de continguts acadèmics; quasi 800 alumnes preuniversitaris de diferents disciplines, més de 12 instituts de Secundària de la Safor i la Marina Alta, van recolzar esta iniciativa i van participar en les conferències organitzades pels departaments d’Ocupació i Empresa i pel departament…

14 febrer 2018Més…

La jornada “Fibromialgia i la seua realitat” es trasllada al Centre Polivalent

  Des de la Regidoria de Salut Pública s’informa que la jornada que està organitzada per al proper dissabte, 17 de febrer, sobre “Fibromiàlgia i la seua realitat” al Casal Jove, passarà a impartir-se el mateix dia i a la mateixa hora, al Centre Polivalent d’Oliva. Imma Ibiza: ‘Des de l’Associació de Fibromialgia de la Safor,…

14 febrer 2018Més…

La 6a Fira de Minerals d’Oliva rep més de 4.000 visites durant el cap de setmana

La fira es consolida com a una de les més importants del sector, per la seua oferta ampliada que atrau el públic general i els col·leccionistes El regidor de Cultura fa un balanç positiu de la sisena edició i destaca l’aposta per la divulgació científica i mediambiental El Centre Polivalent d’Oliva ha estat escenari de…

13 febrer 2018Més…

La Diputació de València presenta el Pla SOM 2018-2019 a Oliva

  La vicepresidenta ha presentat, amb el diputat Emili Altur i l’alcalde d’Oliva, la inversió comarcal d’aquest programa biennal de la Diputació de València El pla de Serveis i Obres Municipals repartirà més de set milions entre les localitats i mancomunitats de la comarca, facilitant que siguen aquestes administracions les que determinen l’objecte de les seues…

12 febrer 2018Més…

Dissabtes i diumenges (adults): 5€, i xiquets: 4€
Dimarts (dia de l’espectador) i dijous V.O. :3.5€ (llevant de vespres de dies festius i festius)
Biblioteques

🎬🎞 Vols participar en un concurs de Booktrailers o de Booktubers recomanant algun llibre de les nostres biblioteques? Si fas l’ESO o batxillerat en qualsevol centre educatiu d’Oliva, pots participar. I té premi!

Consulta les bases ➡ goo.gl/KfWTsh

Programació de l’AC Centelles i Riusech

Concert a la casa de la Festa – Divendres 16 de febrer.

Falles 2018

Per  vore el llibret ves a :  issuu.com/fallesoliva/docs/llibre2018

Final de cartes-Divendres 16 de febrer

Crida i paelles de falles 2018- Dissabte 17 de febrer.

  La Federació de Falles d’Oliva informa que dissabte, 17 de febrer, a les 13 h tindrà lloc, la tradicional Crida Fallera des del balcó de l’Ajuntament d’Oliva per part de la Fallera Major de 2018, Mireia Burgos Salinas. Enguany, el pregoner és Vicent Roig Tomás.

Una vegada finalitzada la Crida, es celebrarà al Parc de l’Estació el tradicional Concurs de Paelles de les Falles d’Oliva.

Teatre dels Festers del Crist – Dissabte 17 de febrer.

Pilota Valenciana- Finals autonòmiques de Raspall. Dissabte 17 de febrer.

Jornades sobre la Fibromiàlgia.

U.D. Oliva

Regata al Nàutic- Diumenge 18 de febrer.

Truc al Casal Jove- Dissabte 24 de febrer.

Sopar i festa de Jaume I- Dissabte 24 de febrer.

Curs d’agricultura al Casal Jove

Teatre al polivalent- Dissabte 3 de març.


Taller al CDR de Beniarjó.

Concert Jazz a Gandia- Dijous 22 de febrer

Exposició i processó Diocesana- Del 18 al 24 de febrer.

Compromís critica la campanya de denúncies falses del PP per a tapar la seua corrupció

  GENERAL
15 DE FEBRER DE 2018

El síndic de Compromís en Les Corts, Fran Ferri, ha criticat al Partit Popular per haver orquestrat una campanya de denúncies falses al Consell del Botànic “amb l’única intenció de tapar la seua corrupció”. Per a Ferri “amb estes noves…

Més…

Compromís denuncia el cas DAGDA davant Fiscalia

  SANITAT I BENESTAR
15 DE FEBRER DE 2018

La diputada Marian Campello ha lliurat aquest dijous a la Fiscalia d’Alacant la documentació en la qual consten més d’1.200 intervencions realitzades a 87 pacients derivats a l’Hospital Internacional Medimar pel cap de Neurorradiologia del General Universitari d’Alacant, Juan Carlos Vazquez, qui …

Més…

 

MEDI AMBIENT 14 DE FEBRER DE 2018

Navarrete: “és il·lògic que diguen que no saben quins informes els demanem del MIT sobre el projecte Castor”

MEDI AMBIENT 13 DE FEBRER DE 2018

Rodríguez subratlla el treball de Compromís per impulsar “l’alimentació sostenible i la producció agroalimentària de proximitat”

GENERAL 13 DE FEBRER DE 2018

Compromís es persona en el Cas Fitur Alacant per a rescatar tots els diners defraudats durant 5 anys

ECONOMIA I OCUPACIÓ13 DE FEBRER DE 2018

Compromís proposa crear un sistema de compensació del deute derivat de l’infrafinançament

Més notícies a l’arxiu

Per llegir més, punxa als enllaços o ves a:

http://compromis.net/

 

Els vídeos de la setmana

 
Baldoví: “Els beneficis de les autopistes, per a les empreses; i les pèrdues les paguem entre tots”

 


 
Mireia Mollà: El PP debería devolver los 1,2 millones de la subvención electoral de 2007    
 Mes vídeos                                                                                                                            

Fes el Quiz de la Gürtel.
Quant saps sobre el Cas Gürtel realment?

https://compromis.net/quiz/gurtel