Oliva bat el rècord de subvencions ingressades el 2017

El 2017, l’Ajuntament va ingressar més diners que mai en matèria de subvencions rebudes. Més de 2.600.000 euros. D’ells, més d’1 milió s’ha destinat a generar llocs de treball, a programes de benestar social i actuacions de regeneració urbana, entre d’altres.

Res a vore amb la imatge que el PSOE intenta transmetre del govern municipal, particularment de Compromís i l’alcalde, amb qui té certa fixació.

La informació del pamflet polític que ha repartit porta a confusió.

En els 589 milions d’euros que el PSOE diu que s’han perdut es barregen tot tipus de subvencions amb la intenció de desinformar i confondre als ciutadans. Per exemple:

Els 38.000 euros d’Esports, que ni és una subvenció que rep l’ajuntament ni l’import es correspon amb la realitat. O els 29.200 de memòria històrica. O els 148.000 euros d’una subvenció de Benestar Social, que no s’ha perdut, perquè mai ha estat concedida

Per tal de fer-ho més gros, el PSPV-PSOE també parla de despeses generades com si foren inútils, com per exemple, el projecte de millora del polígon industrial el Brosquil, que és perfectament vàlid. De fet, l’ajuntament va a executar-lo.

I per a rematar, exigeix dimissions. Un clar exercici de cinisme si tenim en compte l’historial de la Secretària General del PSOE d’Oliva, Ana Morell, que sent regidora d’ADL en 2010 va perdre subvencions per prop d’1 milió d’euros per motius més greus.

A la nostra memòria està la gestió del PSOE amb la reforma de l’Almàssera que va costar el doble del previst i subvencionat o la subvenció de 232.000 euros per fer una planta de transferència que mai s’ha posat en marxa.

També els sobrecostos no subvencionables d’edificis com el Centre Olivense, la Policia Local o el Trinquet, amb 680.000 euros de sobrecost, per coses tan bàsiques com oblidar-se de les escomeses elèctriques o dels projectes d’activitats.

Amb tot, a pesar que la càrrega administrativa de l’Ajuntament d’Oliva s’ha multiplicat en els darrers anys, el 2017 l’Ajuntament va ingressar més diners que mai en matèria de subvencions rebudes. Més de 2.600.000 euros.

Oliva bat el rècord de subvencions ingressades el 2017

📈 El 2017, l’Ajuntament d'Oliva va ingressar més diners que mai en matèria de subvencions rebudes. Més de 2,6 milions d'euros.Res a vore amb la imatge que el PSOE intenta transmetre del govern municipal, particularment de Compromís, amb la intenció de desinformar i confondre als ciutadans.Comparteix! ↪

Posted by Compromís per Oliva on Friday, 1 June 2018

Arxivat en: Ajuntament, compromís, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *