Finalitzen les obres de millora del Mercat Municipal d’Oliva amb la instal·lació del nou paviment antilliscant
  

El regidor responsable, Pepe Salazar, destaca la inversió total realitzada en l’edifici en els últims quatre anys, amb la rehabilitació del sostre original, l’increment de la potència elèctrica, la nova canalització de l’aigua, la reparació de portes i lavabos, l’adquisició d’una nova màquina de neteja o la instal·lació d’una alarma   “Estem molt satisfets del…

1 Febrer 2019Més…

Oliva organitza la 3a Setmana de la Ciència els dies 7 i 8 de febrer al Centre Polivalent

  La regidora de Medi Ambient, Imma Ibiza, ha presentat en roda de premsa les diverses activitats que conformen la 3a Setmana de la Ciència Oliva 2019, que se celebrarà els dies 7 i 8 de febrer al Centre Polivalent de la ciutat i que, igual que en edicions anteriors, està dirigida a alumnes de Batxiller…

1 Febrer 2019Més…

El Centre de Salut Jaume Roig premiat per la Conselleria de Sanitat

  L’Ajuntament d’Oliva, en nom del seu alcalde, David González i de la regidora de Salut Pública, Imma Ibiza, feliciten públicament al personal sanitari, d’administració i al Cap del Centre de Salut Jaume Roig de la ciutat, Josep Sendra Marco, pel recent reconeixement obtingut de “Bona Pràctica en el Servei Valencià de Salut” atorgat per la Conselleria…

1 Febrer 2019Més…

Oliva celebra el dissabte 2 de febrer la presentació dels càrrecs festers dels Moros i Cristians del 2019

  Foto: presentació de càrrecs 2018, 3/02/2018   Els capitans i ambaixadors del 2019 pertanyen a les filades Mosqueters, pel bàndol cristià, i Almoràvits, pel bàndol Moro   La Federació de Moros i Cristians d’Oliva, amb la col·laboració de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Oliva, que encapçala Pepe Salazar, ha organitzat per al dissabte 2…

31 Gener 2019Més…

Els dinosaures tornen a Oliva amb la VII Fira de Minerals

L’exhibició d’un esquelet de tiranosaure, de grans dimensions, centra la setena edició de la fira, els dies 9 i 10 febrer Durant el cap de setmana hi haurà expositors nacionals i internacionals, un sorteig, i jocs i tallers didàctics   Amb el lema ‘Una aventura a l’era dels dinosaures’, el regidor de Cultura, Enric Escrivà,…

31 Gener 2019Més…

La Regidoria de Participació Ciutadana reparteix 15.000 € en subvencions a associacions i entitats de Participació Ciutadana

  Les ajudes s’han repartit entre huit entitats, en règim de concurrència competitiva, d’acord amb allò establert a les bases de convocatòria La Comissió de Baremació fou l’encarregada de realitzar el repartiment equitatiu, de forma objectiva   La Comissió Informativa de Serveis Socioculturals ha aprovat la proposta presentada per la regidora de Participació Ciutadana, Yolanda Pastor,…

31 Gener 2019Més…

L’aposta per l’esport d’Oliva Turisme arriba a la Mitja Marató i 10 k Ciutat d’Oliva

  La regidoria de Turisme i el club esportiu L´Espenta han sigut els encarregats de patrocinar les samarretes tècniques dels participants inscrits en la prova Aquest matí s’ha presentat en l’Oficina de Turisme d’Oliva, la samarreta que rebran els més de 600 atletes inscrits en la 17a edició de la Mitja Marató d’Oliva i 10.000 metres…

31 Gener 2019Més…

L’alcalde d’Oliva visita el Saló Internacional de la Ceràmica, CEVISAMA 2019

    

L’alcalde d’Oliva, David González, s’ha apropat al Saló Internacional de la Ceràmica per a l’arquitectura, equipaments de bany i cuina, matèries primeres, esmalts, fregides i maquinària en València per recolzar, amb un gest simbòlic, a tres empreses d’Oliva que han participat. MARMOLIVA, OKIUN i ANTICFANG han sigut ambaixadores de la indústria del fang i matèries…

30 Gener 2019Més…

Retirada de la malla metàl·lica del mur del pati del CEIP La Carrasca

 

Des del Departament d’Educació, que dirigeix Yolanda Pastor, de Projecte Oliva, s’està retirant la malla metàl·lica del mur del pati del CEIP La Carrasca que limita amb les vivendes. Després d’advertir l’AMPA dels clavills que es produïen en la part alta del mur, des de la Regidoria d’Educació es va reclamar als Serveis Tècnics municipals…

28 Gener 2019Més…

Oliva celebra els dies 2 i 3 de febrer la Fira de les Super Rebaixes de l’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO

 

 

El Centre Polivalent d’Oliva acollirà el dissabte i diumenge 2 i 3 de febrer, la VI Fira de les Super Rebaixes organitzada per la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO. En aquesta edició, més de 30 comerços oferiran als visitants productes actuals de…

28 Gener 2019Més…

El Cicle ‘Rebombori’ de Teatre Infantil d’Oliva ja té preparada una nova edició

 

Tots els divendres de febrer, quan el rellotge marque les 6 de la vesprada, els xiquets i les xiquetes d’Oliva tenen una cita al Teatre Olímpia Menuts i grans podran fer ‘Rebombori’ per un preu simbòlic, només 1 euro Reunir els xiquets i les xiquetes d’Oliva davant de l’escenari, i que cada vegada que s’alce…

25 Gener 2019Més…

Tauler d’anuncis

AGENDA

Cinema a l’Olímpia


Preus:

Dissabtes i diumenges (adults): 5€, i xiquets: 4€
Dimarts (dia de l’espectador) i dijous V.O. :3.5€ (llevant de vespres de dies festius i festius)

Calendari de donacions de sang.

Cicle de teatre infantil Rebombori 2019- Divendres 1,8,15 i 22 de febrer.


Dia dels aiguamolls a la marjal- Dissabte 2 de febrer.

Super rebaixes al polivalent d’ACCO- 2 i 3 de febrer.

ACCO amb Alex.

Presentació i sopar de càrrecs, Mig Any de Moros i Cristians- Dissabte 2 de febrer.

Memorial Teodoro Barber- Diumenge 3 de febrer.

Viatge a la neu.

Apunta’t al Centre d’informació juvenil d’Oliva (Casal Jove)
Telf.: 96.285.17.35

U.D. Oliva- Diumenge 3 de febrer.

Club de Handbol Oliva- Dissabte 2 de febrer.

Fes-te socorrista.

Fira de minerals- 9 i 10 de febrer.

Jaumember- Dissabte 16 de febrer.

Ruta dels Porrats a la Safor.

Gal·la Solidaria ASAEM- Dissabte 9 de febrer.

Navarrete lamenta que la ministra seguisca sense concretar el calendari per al desmantellament definitiu del Castor

MEDI AMBIENT
29 DE GENER DE 2019

El senador de Compromís per Castelló, Jordi Navarrete, ha criticat hui que la ministra per a la Transició…

Més…

 

Compromís esmena la Llei del Joc per prohibir la instal·lació de noves màquines d’apostes en els bars

GENERAL
29 DE GENER DE 2019

El grup parlamentari Compromís va registrar ahir en Les Corts huit esmenes al Projecte de Llei del joc. Segons explica el diputat de Compromís, Jordi Juan “la valoració global del nostre grup a esta llei és molt positiva perquè…

Més…

GENERAL 26 DE GENER DE 2019

L’Executiva de Compromís aprova la proposta de reglament de primàries que obrirà un procés participatiu a tota la ciutadania

ECONOMIA I OCUPACIÓ24 DE GENER DE 2019

Compromís i patronal aposten per un front comú alacantí per a negociar els PGE 2019

ECONOMIA I OCUPACIÓ24 DE GENER DE 2019

Compromís portarà al Congrés una llei de finançament estatal del transport públic

ECONOMIA I OCUPACIÓ21 DE GENER DE 2019

Compromís proposa que el Govern compense als citricultors mentre dilate la reclamació de la clàusula de salvaguarda

Per llegir més, punxa als enllaços o ves a:

http://compromis.net/

Més notícies a l’arxiu

 

 

Els vídeos de la setmana

     Mònica Àlvaro: “La Llei de Serveis Socials Inclusius és la millor que han aprovat mai les Corts” Ferri: “Cap de les prediccions del PP respecte al Botànic s’han complit”

 

     

Jordi Sebastià esclata contra la Comissió Europea per la taronja: “No tenen vergonya!”

 Mes vídeos