L’Agència de Desenvolupament Local de la Regidoria d’Ocupació i Empresa, encapçalada per Yolanda Navarro, ha donat a conéixer la subvenció rebuda, per valor de 155.776 euros del Ministeri d’Ocupació, Migracions i Seguretat Social (Servei Públic d’Ocupació Estatal). Aquesta subvenció s’emmarca dins del Projecte denominat “Projectes de Garantia de Complements de Renda, SEPE 2019” que està adreçat a treballadors aturats del sector agrícola i que estan inscrits en el LABORA.

37 persones seran contractades durant els 3 mesos d’estiu i els treballs consistiran en la neteja i conservació de llits i séquies del terme municipal. I per la seua part, l’Ajuntament d’Oliva realitza una aportació municipal de 8.984,93 euros, que sumat a la subvenció rebuda per part del SEPE, fa un total de 164.760,93 euros.

La regidora d’Ocupació i Empresa, Yolanda Navarro, ha assegurat que aquesta subvenció ajudarà a cuidar el medi ambient d’Oliva i a més potenciarà l’ocupació local de persones aturades. Es tracta d’una subvenció molt necessària per tal de seguir avançant com a ciutat.