Esports Oliva

๐Ÿƒโ€โ™€๏ธ๐Ÿƒโ€โ™‚๏ธ ๐„๐ฅ ๐๐จ๐ฅ๐ข๐ž๐ฌ๐ฉ๐จ๐ซ๐ญ๐ข๐ฎ ๐Œ๐ฎ๐ง๐ข๐œ๐ข๐ฉ๐š๐ฅ ๐โ€™๐Ž๐ฅ๐ข๐ฏ๐š ๐จ๐›๐ซ๐ข ๐ฅ๐ž๐ฌ ๐ฌ๐ž๐ฎ๐ž๐ฌ ๐ฉ๐จ๐ซ๐ญ๐ž๐ฌ ๐š๐ฆ๐› ๐ฅ๐ž๐ฌ ๐ ๐š๐ซ๐š๐ง๐ญ๐ข๐ž๐ฌ ๐๐ž ๐ฌ๐ž๐ ๐ฎ๐ซ๐ž๐ญ๐š๐ญ ๐ฉ๐ž๐ซ ๐š๐ฅ๐ฌ ๐ž๐ฌ๐ฉ๐จ๐ซ๐ญ๐ข๐ฌ๐ญ๐ž๐ฌ

Dins de la Fase 1 de la desescalada pel COVID-19 es fa saber que les instalโ€ขlacions esportives queden obertes a partir del dimecres 13 de maig, amb les restriccions marcades en lโ€™Orde SND/399/2020, de 9 de maig (https://boe.es/boe/dias/2020/05/09/pdfs/BOE-A-2020-4911.pdf – Capรญtol XII. Arts. 41 i 42).

๐Ÿ•— Demร  13 de maig sโ€™obriran les instalยทlacions a lโ€™aire lliure perรฒ la ciutadania deurร  realitzar la reserva prรจvia al telรจfon 96 285 02 21, sols es podrร  reservar una jornada per persona i amb una antelaciรณ mร xima de 48 hores.

๐Ÿ•— Lโ€™horari de les instalยทlacions de lโ€™aire lliure per a la ciutadania en general serร  de 8 a 13 hores i de 17 a 21 hores. I sols romandran oberts a lโ€™รบs: la pista dโ€™atletisme, el frontรณ i pร del.

La Regidoria dโ€™Esports ha creat un protocol i normes dโ€™รบs de les instalยทlacions, consensuat amb experts sanitaris i esportius que garantirร  la seguretat dels ciutadans, ciutadanes i treballadors.

๐Ÿ‘ En lโ€™entrada de les instalยทlacions municipals es realitzarร  un control de temperatura i en cas de presentar febrรญcula, no es permetrร  lโ€™entrada ni la realitzaciรณ dโ€™activitats esportives.
Tambรฉ serร  obligatori lโ€™รบs d’hidrogel abans dโ€™entrar i eixir de les instalยทlacions esportives per tal de desinfectar les mans dels esportistes.

๐Ÿ•— Per tal de garantir el correcte funcionament de les instalยทlacions, des de Serveis Esportius Municipals aconsellen acudir amb el temps just de la reserva i canviar-se, per tal de no crear cues o aglomeracions fora del Poliesportiu.

๐Ÿƒโ€โ™‚๏ธ๐Ÿƒโ€โ™€๏ธ El personal del Poliesportiu Municipal coneix el protocol de seguretat i les normes sanitร ries, i aconsellaran i recomanaran a tots els esportistes durant la seua prร ctica esportiva. Garantint sempre la seua seguretat.

๐ŸŽ’ A mรฉs, en el Poliesportiu Municipal sโ€™ha habilitat un espai per deixar les motxilles i els objectes personals.

๐Ÿ“Els esportistes deuran utilitzar la mascareta en zones comuns fins a lโ€™entrada de lโ€™activitat i mantenir el distanciament social de 2 metres durant tot el perรญode.
A mรฉs, els usuaris evitaran tocar materials i equipaments dels espais comuns, i es deurร  netejar i desinfectar el material desprรฉs del seu รบs.

๐Ÿ—ฃTambรฉ el protocol de seguretat obliga els esportistes a fer รบs de la seua botella dโ€™aigua i la seua tovallola individual. Evitant sempre tocar-se la cara amb les mans i utilitzar mocadors no reutilitzables a lโ€™esternudar.

๐ƒ๐ฎ๐ซ๐š๐œ๐ข๐จฬ ๐ข ๐š๐Ÿ๐จ๐ซ๐š๐ฆ๐ž๐ง๐ญ

๐Ÿ•— Tambรฉ existeixen normes dโ€™aforament i duraciรณ mร xima de les activitats esportives a lโ€™aire lliure. Lโ€™atletisme es podrร  practicar durant 55 minuts i hi haurร  un mร xim de 6 persones, amb carrer adjudicat, sense sobrepassar els llimits. Es deixarร  una distร ncia de 2 metres en cas de coincidir amb altres corredors. I es netejarร  lโ€™equipament que utilitzen abans i desprรฉs dโ€™entrenar. 

Sols podrร  realitzar una persona salt dโ€™altura durant 55 minuts i 1 persona salt de longitut amb una durada mร xima tambรฉ de 55 minuts. 

Yolanda Navarro, regidora dโ€™Esports dโ€™Oliva, ha assegurat que aquesta apertura amb garanties รฉs la conseqรผรจncia de nombroses gestions i setmanes de treball conjunt amb tรจcnics, experts i treballadors de Serveis Esportius Municipals.
La regidora hi ha agraรฏt el compromรญs de tot el personal que ha participat en aquest procรฉs dโ€™adaptaciรณ i que garantirร  la seguretat de tots i totes les esportistes que acudisquen a les instalยทlacions municipals.

MESURES RECOMANADES PER LES FEDERACIONS CORRESPONENTS: 

FEDERACIร“ DE Pร€DEL 
https://drive.google.com/โ€ฆ/1zzZCgXGbfRFgsnN4afCxaEhoJโ€ฆ/viewโ€ฆ

FEDERACIร“ Dโ€™ATLETISME
https://www.rfea.es/noโ€ฆ/RFEA_Guia_y_recomendacionesFase1.pdf

FEDERACIร“ DE TENIS
https://www.ftcv.es/โ€ฆ/05/fase-1-tarjeton-vertical-rfet-1.pdf

https://www.ftcv.es/โ€ฆ/uploads/2020/05/fase-1-guia-rfet-1.pdf
#Esports #Oliva #EsportsOliva

foto de Esports Oliva.
foto de Esports Oliva.